Zien & Doen

Het Wildseizoen is weer begonnen!

Leestijd 2 minuten 2174 x bekeken

Elk jaar vormt het Wildseizoen een periode waar culinair Nederland tijden naar uit kijkt. Vanaf eind oktober komen bij het merendeel van de Nederlandse restaurants weer verschillende wildgerechten op de kaart.

Voor iedereen die van culinair genieten houdt heeft het Wildseizoen een speciaal plekje in het hart. In deze periode kun je genieten van een heerlijk stukje Wildbraad, een hertenbiefstukje of haas. In de gemeente Losser zijn er tal van restaurants die specials Wildmenu's hebben. Wij verzamelden ze voor je en geven je hier een overzicht. Maak je keuze en geniet!

Schenkerij PoortBulten

Wildavond (Sharing Dinner) op 23 november
Prijs €38,50
Brood met diverse smeersels
Voorgerecht:
Salade wildzwijn ham met framboosdressing
Terrine van fazant en konijn
Wild ragout
Tussengerecht:
Wild bouillon met bospaddestoelen en truffelroom
Hoofdgerecht:
Reebiefstuk met witlof en mosterdsaus
Wildpeper
Hertenbiefstuk
Gebardeerde fazant
Geserveerd met:
Stoofpeertjes, rode kool, appel compote, aardappelkroketjes, aardappelpuree, rode port jus
Nagerecht:
Stoofpeer parfait
Chocolademousse
Créme brulee met zoethout en chocoladecake
Rood fruit
Uitsluitend op reservering, reserveren via Schenkerij Poortbulten

Eetcafé Plexat

Eetcafé Plexat heeft tijdens dit Wildseizoen een heerlijk wildmenu samengesteld en daarnaast een speciale wildavond georganiseerd. Klik hieronder om beide menu's te bekijken.
Klik hier voor het wildmenu
Klik hier voor de wildavond

Hotel ’t Kruisselt

Ook hotel 't Kruisselt heeft een fantastisch Wildmenu op de kaart staan. Het Wildmenu staat tot ongeveer 21 december op de kaart.
Klik hier voor het wildmenu

Hotel Restaurant Marktzicht

Wildspecialiteiten, wild en gevogelte voor liefhebbers bij hotel restaurant Marktzicht in Losser.
Klik hier om de wildkaart te bekijken.

Twentse Taveerne

Ook bij de Twentse Taveerne in De Lutte kun je terecht voor een heerlijk wildmenu met bijpassende wijnen. Romige bospaddenstoelensoep € 5,80
Heldere wildbouillon € 5,50
Champignon pasteitje € 8,80


Hazebout bereid volgens oud Twents recept €19,50↵
Stoofpot van wildzwijn €19,50
Hertenbiefstuk met romige paddestoelensaus € 24,50
Wildzwijnfilet met stoofpeerhachee € 24,50


Voor de kleine eter (tweegangen senioren wildmenu) Bospaddenstoelensoep Wildzwijnstoofpot € 18,50

Een heel smakelijk wildseizoen gewenst namens ons hele team!↵ Tourist info De Lutte - Losser - Beuningen - Overdinkel - Glane

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  2. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

    Geschreven door José
  4. Kids

    Tips voor de meivakantie

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter