Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Zien & Doen

Eerste winnaars bekend van bonnenactie Sinterklaas CML 2019

Leestijd 1 minuten 206 x bekeken
Geschreven door

Elke

Afgelopen zaterdag, 23 november, heeft Notaris Poppinghaus de eerste winnaars van de bonnenactie van Centrum Management Losser bekend gemaakt bij Grand Café Smit. Hieronder worden de winnaars benoemd; zij ontvangen hierover persoonlijk bericht. Daarnaast loopt de bonnenactie nog tot 7 december en zullen er nog twee trekkingen plaatsvinden en nog een extra trekking tijdens de kerstfair op 15 december in centrum Losser.

Afgelopen zaterdag, 23 november, heeft Notaris Poppinghaus van Centrum Management Losser de eerste winnaars van de bonnenactie bekend gemaakt bij Grand Café Smit. De winnaars van de eerste trekking zijn geworden;
- J.N. Loskamp uit Losser;
- I.K. Tanke uit Bad Bentheim;
- M. Elschot uit Losser;
- M de Jong uit Losser;
- W ter Beek uit Losser;
- F Eidhof uit Losser;
- M.K. Oude Tijdhof uit Losser;
- R. Bulter uit Losser;
- A. Gervink uit Overdinkel;
- K. Bergsma uit Losser.

Namens ons gefeliciteerd! Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht. De gewonnen waardebonnen kunnen worden afgehaald bij Tourist Info (VVV) Losser, Raadhuisplein 1 te Losser en kunnen besteed worden bij de centrumondernemers in Losser.

De tweede trekking vind plaats op 30 november om 17.30 uur en de derde trekking op zaterdag 7 december om 17.30 uur. De coupons mogen hiervoor in de bestemde enveloppen worden gedaan en ingeleverd worden bij de Bruna in Losser, de Primera in Losser of bij Tourist Info Losser. Tijdens de kerstfair op zondag 15 december, 16.30 uur, zal er een extra vierde trekking plaatsvinden.

Voor actievoorwaarden en spelregels van deze bonnenactie klik hier.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Elke

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Weekendtips!

  Geschreven door Silvia
 2. Kids

  Kerstvakantietips!

  Geschreven door Nienke
 3. Natuur

  Camping van het jaar 2020

  Geschreven door Nienke
 4. Zien & Doen

  n oaldn roop

  Geschreven door Nienke

Tip je vrienden

facebook twitter