Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Trouwen mag je in de gemeente Losser in principe overal

Leestijd 1 minuten
Geschreven door

Miranda

Beleef jouw 'Perfect Wedding' bij één van de unieke trouwlocaties in de gemeente Losser. Geniet samen met je geliefde, familie en vrienden van een van onze landelijke en stijlvolle trouwlocaties. Aan de charmante oever van het Lutterzand, in het park of zelfs in een authentieke herberg kunnen jij en je geliefde het huwelijksbootje betreden.

Losser is de Schatkamer van Twente en heeft alles in huis om van jouw trouwdag een onvergetelijke dag te maken. De gemeente is dankzij haar historie rijk aan bijzondere gebouwen, monumenten en erfgoederen. Oud gerestaureerde woningen, een steenfabriek en boerenerven die alleen al van buiten mooi zijn. Daarnaast zijn ze vaak ook van binnen te bezichtigen.

De gehele gemeente Losser is aangewezen als trouwlocatie. Dat betekent dat je (bijna) overal kan trouwen. Elkaar trouw beloven met de voetjes in de Dinkel? Of wil je liever letterlijk in het huwelijksbootje stappen? Je kan ook kiezen voor het hoogtepunt boven op de Tankenberg of bovenin de Martinustoren. En wat dacht je van het ja-woord in het Arboretum Poortbulten?

Overnachten in de Schatkamer van Twente is ook geen enkel probleem. Een ruim en gevarieerd aanbod staat tot je beschikking. Uiteenlopend van eenvoudige boerencampings tot bijzondere trekkershutten en van bed & breakfast locaties tot 4 sterrenhotels met beautysalons en golfbanen. Niet voor niets slepen ze regelmatig landelijke prijzen in de wacht zoals die voor de beste bed & breakfast, de mooiste groepsaccommodatie en het mooiste terras van Nederland.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Miranda

Miranda is werkzaam bij Schatkamer Promotie/Tourist Info als marketingmedewerker. Ze komt oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woont inmiddels al 5 jaar in Enschede.

Meer verhalen uit Losser

 1. Kids

  Sinterklaasintochten in de gemeente Losser

  Geschreven door Elke
 2. Zien & Doen

  Inschrijving verlichte midwinterwandeling Losser geopend

  Geschreven door Elke
 3. Zien & Doen

  Kinderen thuis tijdens staking op woensdag 6 november?

  Geschreven door Els
 4. Zien & Doen

  Happy november

Tip je vrienden

twitter facebook