Scharrelkids-Doedag

De Scharrelkids-doedagen in Arboretum Poortbulten, georganiseerd door de IVN Oldenzaal-Losser e.o. De data in de 4 seizoenen winter, lente, zomer en herfst 2023 zijn bekend.

De Scharrelkids-doedagen

Zondag 9 juli is er weer een Scharrelkids-doedag in Arboretum Poortbulten, georganiseerd door de IVN Oldenzaal-Losser e.o. De dag is bedoeld voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar in gezelschap van (groot)ouders/verzorgers.

Tussen 11.00u en 12.30u kan gestart worden met de activiteiten, om 14.00u is het afgelopen.

Er worden verschillende activiteiten aangeboden. Het is landelijke open imkerij dag dus het wordt een extra feestje bij de bijenstal. Ga je mee op ontdekkingsreis in de wereld van de bijen, vlinders en andere bestuivers?

Er is een speurtocht en er wordt een blotevoeten pad gemaakt. Wist je dat je kunt schilderen met bloemen? Je kunt er mooie schilderijen mee maken. Spinnen worden onder de loep genomen dus… kom samen met IVN de natuur ontdekken!

Deelnemen aan de Scharrelkids-doedag kan alleen met vermelding van het aantal personen. Dat kan op de website van IVN Oldenzaal-Losser e.o. : https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal-losser-eo en op emailadres: Scharrelkids.ivnoldenzaallosser@gmail.com

De data voor 2023 zijn vastgesteld en wel op:
Winter 26 februari
Lente 21 mei
Zomer 9 juli
Herfst 15 oktober

Opgave voor de Scharrelkids-doedag met vermelding van het aantal personen is verplicht.

Wanneer

  • -
  • -

Locatie

Arboretum Poortbulten

Adres
Lossersestraat 68, 7587 PZ De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter