Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

VVV Kerstwandeling De Lutte

Op 26 december a.s. (tweede Kerstdag) wordt in De Lutte een kerstwandeling gehouden m.m.v. midwinterhoornblazers.

Deze kerstwandeling biedt twee prachtige routes die door het heuvelachtige (winter)landschap rondom De Lutte komen. Je kunt kiezen uit een wandeling van ca. 6 of 9 km. De wandeling met soms stevige stappers brengt je langs het prachtige buitengebied met o.a. de Paasberg, het Duivendal, Hakenberg, Loabult, en het uitzicht op het Belvedere. Langs beide routes zijn er onderweg op diverse locaties de eeuwenoude klanken van de midwinterhoornblazers te horen. Ook zijn er stops op bijzondere plekken voor koffie met lekkers en een warm hapje in het centrum van De Lutte. Daarnaast kun je tijdens de route de St. Plechelmuskerk binnenstappen om de mooie kerststal te bezichtigen. De start is bij VVV De Lutte (Plechelmusstraat 14). Starten kan tweede Kerstdag tussen 10.00-13.00 uur. Deelname kost € 6,50 voor volwassenen en € 3,50 voor kinderen (t/m 12 jaar), dit is inclusief de genoemde consumpties van koffie met lekkers en een warme hap. Beide routes zijn te bewandelen met wandelwagen of om uw hond (aangelijnd) mee te nemen. Voor meer informatie: vvvdeluttelosser.nl, tel: 0541-551160.

Ook is er onderweg nog een extra stop van 't Theeluttke waar je tegen betaling warme winterthee, chocolademelk en een warm hapje (broodje baklever ) kunt kopen. Deze locatie is geheel in kerstsfeer aangekleed en de kinderen kunnen hier met de kerstman op de foto.

Wanneer

  • -

Locatie

VVV De Lutte

Adres
Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte
Telefoon
0541-551160
E-mail
Website
www.vvvdeluttelosser.nl