Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Kerstbomen verkoop Concordia Overdinkel

Muziekvereniging Concordia uit Overdinkel gaat voor het eerst kerstbomen verkopen op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december.

Zij verkopen Nordman kerstbomen vanaf € 15 en garanderen de goedkoopste prijs uit de regio. De verkoop start vrijdagavond 7 december vanaf 18.30 met een kerstbomen feest. Dan is ‘’t muziekhoes’’ geopend en zijn er vuurkorven aanwezig. U kunt dan onder het genot van een hapje en een drankje uw kerstboom reserveren of direct meenemen en genieten van een gezellige feestavond met kerstmuziek.

Zaterdag 8 december gaat de verkoop weer van start rond de klok van 9.00 uur tot 17.30 uur. Ook nu zijn er weer vuurkorven en is er warme chocolade melk, glühwein koffie en thee aanwezig. Zondag 9 december zullen de resterende bomen verkocht worden vanaf 9.30 uur.

De kerstbomen worden allemaal standaard met kluit geleverd,;op verzoek kan deze er ook worden afgezaagd. De bomen kunnen eventueel ook thuis worden bezorgd in de gemeente Losser. Voor meer informatie www.concordia-overdinkel.nl of de facebookpagina.

Wanneer

  • -

Locatie

Muziekhoes Concordia

Adres
Hoofdstraat 66, 7586 BV Overdinkel
Telefoon
06-10413313
E-mail