Benefietconcert Sempre Crescendo

Concertvereniging Sempre Crescendo sluit haar 100-jarig jubileum af met een Benefietconcert voor de Verjaardagsbox Losser.

Ook in de Gemeente Losser zijn er behoorlijk wat gezinnen die onder de armoedegrens leven. Die hebben geen geld voor extraatjes. Zelfs het vieren van een verjaardag van een kind zit er soms niet in, het kind kan niet trakteren op school en dat is best schrijnend. Een verjaardag hoort toch één van de leukste dagen van het jaar te zijn? Dat verdient elk kind.

Speciaal voor deze groep kinderen is Verjaardagsbox Losser in het leven geroepen. De werkgroep van de Verjaardagsbox Losser bestaat geheel uit vrijwilligers. Zij verzorgen de boxen en brengen ze bij de kinderen thuis, zodat zij zich ook jarig voelen en kunnen trakteren op school.

Om dit allemaal mogelijk te maken is er geld nodig. Speciaal daarom geeft Concertvereniging Sempre Crescendo een benefietconcert in de Maria Geboortekerk te Losser. Sempre Crescendo wil haar 100-jarig jubileum graag afsluiten met dit goede doel.

Op 23 november aanstaande geeft Sempre Crescendo daarom samen met zangeres Mathanja Kornelissen, koor IntOmusic, balletgroep van stichting Fundament, een kinderkoor, Music Experience Losser, JTL en natuurlijk Het Orkest van Sempre Crescendo dit benefietconcert. De netto opbrengst van deze avond komt geheel ten goede voor stichting Verjaardagsbox Losser.

Het is een concert met een gevarieerd programma. Aanvang van dit concert is 20.00 uur en zal ongeveer tot 21.30 uur duren. Kaarten voor dit concert kosten € 10,00 in de voorverkoop en € 12,50 aan de zaal. Kaarten zijn te koop bij: Primera Marcel, Bruna Losser en via www.semprecrescendo.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Maria Geboorte kerk

Adres
Gronausestraat 4, 7581CG Losser
Telefoon
053-5381224

Tip je vrienden

facebook twitter