Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Carnavalsoptocht Overdinkel

Op donderdagmiddag 28 februari zet Overdinkel het grandioze carnavalsfeest in de gemeente Losser in de eerste versnelling.

Ook Overdinkel maakt zich weer op voor de jaarlijkse carnavalsoptocht van de basisscholen Pax Christi en het Kompas, kindcentrum Ocarina en de jonge moedersgroep Overdinkel. De optocht start donderdag a.s. om 13.15 uur bij de Pax Christi. Ter hoogte van het Trefhuus voegen ook de kinderen van het Kompas zich bij de optocht. De stoet gaat via de Hoofdstraat, Dr. Ariensstraat, Spinnersweg, Pastoor van Laakstraat en wederom de Hoofdstraat.

Tijdens de carnavalsperiode zal Overdinkel traditiegetrouw worden omgedoopt tot “Veldmoezendorp”. De jongste bewoners van Overdinkel komen hierdoor al vroeg in de stemming voor de bruisende carnavalstraditie in de gemeente Losser.

Kortom, de carnavalsoptocht belooft weer één groot feest te worden! Mede dankzij de bijdrage van de prachtige carnavalswagens van de kinderen zelf, maar ook van de carnavalsverenigingen.

Wanneer

Locatie

Trefhuus

Adres
Prins Hendrikstraat 1,