Inloopavond Brandweer Losser

De Brandweer Losser houdt op dinsdag 12 maart een inloopavond voor geïnteresseerde vrijwilligers. Maar bij deze nodigt zij ook ondernemers van harte uit om eens langs te komen om te kijken wat u voor elkaar kunt betekenen.

De brandweer Losser is druk bezig met een wervingsprogramma voor nieuwe korpsleden. Een veilige omgeving is van belang voor ons allen. Daar hoort ook een volwaardige plaatselijke brandweer bij. Zij komen te hulp bij brand, zware ongevallen maar ook bijvoorbeeld voor het verwijderen van omgevallen bomen.

De brandweer Losser is op zoek naar aanvulling van het korps. Dit is nodig om te allen tijde voldoende manschappen te hebben om in geval van nood uit te kunnen rukken. Dat uitrukken gebeurt zo’n 100 keer per jaar.

De aanvulling van manschappen voor het korps Losser wordt met name gezocht bij mensen die in Losser, Overdinkel of Glane wonen en/of werken. Voor dat laatste doen zij een dringend beroep op de plaatselijke bedrijven en ondernemers.

Bij veel bedrijven werken medewerkers die een welkome aanvulling op het korps zouden kunnen vormen. Dit betekent wel dat zij gedurende werktijd een aantal keren per jaar weggeroepen zullen worden. Daar krijgt u als werkgever echter ook het nodige voor terug. Uw eigen verplichte noodorganisatie wordt uitgebreid met een goed gemotiveerde en zeer vakkundig opgeleide bedrijfshulpverlener, zowel op het gebied van brandbestrijding als EHBO. Iemand die uw eigen organisatie kan helpen als hoofd BHV bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u gebruik maken van het korps op het gebied van brandpreventie en overige advisering.

U kunt u nader laten informeren wat het voor u als ondernemer precies betekent om vrijwilligers bij het korps te hebben en hoe u kunt ondersteunen bij het werven van vrijwilligers.

De brandweer Losser hoopt velen van u te zien op 12 maart.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Brandweer Twente kazerne Losser

Adres
Broekhoekweg 40, 7582 PT Losser

Tip je vrienden

facebook twitter