Smokkelfestijn Overdinkel

Het dorpsfeest van Overdinkel. Muziek, braderie, kermis, rommelmarkt, terrassen en kinderactiviteiten.

Het Smokkelfestijn is een gezellig dorpsfeest in Overdinkel voor jong en oud. Het Smokkelfestijn is in het leven geroepen ter vervanging van het Euregiofeest. Dit is een heel nieuw feest. Er wordt gezorgd voor muzikale invulling en de horeca ontbreekt natuurlijk ook niet. Naast de braderie, muziek en horeca keert ook de kermis terug naar Overdinkel.

Het feest begint zaterdag 6 juli om 11.00 uur. Er zijn talrijke kramen met allerlei handelswaar, er is een kinderrommelmarkt en bedrijven promoten hun onderneming. Zaterdagmiddag om 14.00 uur begint het kinderprogramma. De jeugd kan meedoen aan het zogeheten 'Overdinkel kids got talent' Zaterdagavond om 20.00 uur: THE SOULTRAIN op het podium tegenover Oos Café. Ze gaan er een ouderwets topfeest van maken, zoals ze dat uit het verleden nog kennen. Bijpassende mooie disco muziek van weleer zoals ze ooit bij Bar-Dancing De Olifant klonken.

Zondag begint de warenmarkt om 11.00 uur, de kleedjesmarkt voor de kinderen om 12.00 uur.
Het middagprogramma is van 14.00 tot 19.00 uur. Zanger Orlando Uitenwerf en zangeres Sabine treden op. Op het repertoire van Uitenwerf staan onder meer liedjes van Jannes. Sabine zingt nummers van de Duitse sterzangeres Helene Fischer.

Wanneer

Locatie

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel

Adres
Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
Telefoon
053-5369400
E-mail
Website
www.trefhuus.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter