Night @ Italy

Op zaterdag 15 juni organiseert de Sint Plechelmus Harmonie uit De Lutte de Night @ Italy, een spectaculair concert.

OPGELET: De organisatie van het openluchtconcert van de Plechelmus Harmonie heeft in verband met het te verwachten slechte weer op zaterdag 15 juni besloten om het concert te verplaatsen. Het optreden zou plaatsvinden in het openluchttheater van De Lutte maar is verplaatst naar de hallen van Boomkwekerij Notkamp aan de Zandhuizerweg 7 in De Lutte.

Aan deze titel wordt jaarlijks een bijzondere locatie in de open lucht gekoppeld waar de bezoekers een spetterend muzikaal programma wordt voorgeschoteld.

Dit jaar is het thema Night @Italy in het Openluchttheater bij De Blokhut. Het terrein wordt in Italiaanse sferen aangekleed om het Italiaanse dorpsfeest “Sagra” naar De Lutte te halen. Drankjes, hapjes en muziek hebben allen een Italiaans karakter tijdens ‘Night @ Italy’.

Zo komt “Cervo a Primavera” voorbij, dat beter bekend is onder de titel “Ik leef niet meer voor jou” van Marco Borsato. Ook ontbreken Italiaanse klassiekers als “Volare” “Azzuro” en “Gloria” deze avond niet. Uiteraard maakt muziek van de wereldberoemde Italiaan Andrea Bocelli niet. Ook voor minder Italiaanse muziek van bijvoorbeeld Dire Straits, The Muppets en Alanis Morisette is ruimte in het programma. Dit allemaal onder het genot van een Italiaans hapje en drankje. De slagwerkgroep presenteert zich ook dit jaar weer op originele wijze. Emmers en andere alledaagse attributen worden ingezet om een mooi stuk muziek neer te zetten.

Solisten
De ‘Night @’ reeks kent een traditie van eigen talent die we ook dit jaar voortzetten. Zo soleren Janneke Visschedijk, Danieke Vrijkorte, Vincent Groothuis en dirigent Henk Veneman. Ook bijzonder dit jaar is de vertolking van “Englishman in New York” en “Oblivion” door sopraansaxofonist Jan-Pieter van der Giessen.

Afterparty
Net als voorgaande jaren verzorgt de muziekvereniging een avondvullend programma. Niet alleen het harmonieorkest en de slagwerkgroep nemen deel aan deze avond, maar ook een speciaal voor de gelegenheid geformeerde band zorgt voor een knallende afsluiter van het midzomeravondconcert. Mis het niet en geniet van ‘La Dolce Vita’ op 15 juni!

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV in De Lutte en Losser en bij leden van de Sint Plechelmus Harmonie en kosten € 10,00 in de voorverkoop.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

In de voorverkoop.

Locatie

Openluchttheater bij de Blokhut

Adres
kerkenbospad 5, De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter