Themabijeenkomst "Rauwmelkse producten in een nieuw daglicht".

Een informatieeenkomst georganiseerd door Raw Milk Company. Al bijna 8 jaar wordt door Raw Milk Company kefir gemaakt van rauwe melk onder de naam RauwPower.

Informatiebijeenkomst, waar Prof. Dr. Ton Baars duidelijk zal maken wat de laatste inzichten zijn rondom dit thema en hoe men in staat is om veilig rauwe melk te produceren, waarmee gezondheid bevorderende producten zoals de probiotische RauwPower, kefir en yoghurt gemaakt kunnen worden. Bovendien zullen er mensen aan het woord komen die dankzij de RauwPower zuivel significante gezondheidsverbeteringen hebben ervaren.

Er is een groeiende interesse voor onbewerkte, gezonde, natuurlijke producten. Mensen ontdekken steeds vaker de positieve impact van rauwe melk en rauwmelkse gefermenteerde producten op hun gezondheid. In internationaal onderzoek wordt duidelijk dat rauwe melk een andere uitwerking heeft op de gezondheid dan gepasteuriseerde en gehomogeniseerde melk.↵

Al bijna 8 jaar wordt door de Raw Milk Company kefir gemaakt van rauwe melk, onder de naam RauwPower. De sterk groeiende markt van rauw gefermenteerde melkproducten en de positieve verhalen van klanten omtrent de veranderingen in hun gezondheid waren de aanleiding voor een onderzoek naar deze veranderingen. In het voorjaar van 2018 hebben bijna 450 volwassenen aangegeven in een wetenschappelijke enquête hoe hun gezondheid, afweer, darm- en huidklachten en hun stemming veranderd na omschakeling naar rauwmelkse zuivelproducten.↵

Dit onderzoek is uitgevoerd door Prof. Dr. Ton Baars, afdeling Immunopharmacology. De uitkomsten van dit onderzoek, tezamen met klinisch onderzoek bij jonge kinderen, epidemiologisch onderzoek bij kinderen en preklinisch onderzoek bij muizen, laten zien dat rauwe melk en rauwmelkse producten een belangrijke corrigerende werking hebben, als het gaat om immuungerelateerde problemen (astma, allergie, hooikoorts) maar ook een verandering bewerkstelligen in de darmflora.

Aanmelden voor 8 april via info@rawmilkcompany.nl of telefonisch 0541-299872

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Raw Milk Company

Adres
Beuningerstraat 12, 7587 LD De Lutte
Telefoon
0541-299872
E-mail
Website
www.rawmilkcompany.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter