Lezing reis- & natuurfotografie Ruud van der Bliek

Benieuwd hoe je goede en mooie natuur- en reisfoto's maakt? Kom naar deze lezing van natuur- en reisfotograaf Ruud van der Bliek.

Ontdek hoe ook jij mooie foto's in de natuur en tijdens je reis kunt maken. Ruud van der Bliek woont in Nijverdal, aan de rand van het Nationale Park De Sallandse heuvelrug. Een omgeving met bossen en heidevelden, die uitnodigt tot het maken van lange wandelingen en het speuren naar de natuurlijke bewoners van dit gebied. Een ideale omgeving voor natuurfotografie in al haar vormen. Een ander deel van zijn fotografie speelt zich af in het buitenland, tijdens trektochten en reizen door o.a. IJsland, Noorwegen, de Faröer Eilanden, de alpenlanden, het Patagonische deel van Argentinië en Chili, Groot Brittanie, de Falkland Islands, Afrika en Nepal. Het zijn vooral de reizen, die natuurfotografie tot zijn belangrijkste hobby hebben gemaakt.

Praktische informatie: Kom je met de auto, dan kun je parkeren op de parkeerplaats van het zwembad Brilmansdennen. Vanaf de parkeerplaats loop je in de richting van Erve Kraesgenberg. De ingang van 't Tukkershoes ligt dan aan de linkerkant.

Aanmelding: voor niet-leden (vooraf) bij Fotoclub Dinkelshoot. max. 35 pers. Vol = vol. per mail: lezing@dinkelshoot.nl of tel. 06 41728464

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Voor niet-leden € 5.00

Locatie

't Tukkershoes

Adres
Bookholtlaan 21, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter