Zölf met nemmn

Het Dorpstheater - Boetenshoes - organiseert op zaterdag 22 juni een gezellige avond met muziek door Johnny Teardrop and the Tissues.

Een muzikaal feestje. Gezorgd wordt voor een sfeervolle setting en prima live-muziek van Johnny Teardrop and the Tissues en twee lokale dj’s. Alle overige ingrediënten voor een gezellige avond, van drank tot een hapje voor op de barbecue, moeten de bezoekers zelf meenemen.

Bezoekers worden opgeroepen om ook zitkussens (voor op de tribune van het openluchttheater), klapstoelen, koelboxen en vooral goede zin mee te nemen.

Hoofdact van de avond is Johnny Teardrops and the Tissues. Onder aanvoering van zanger Henk ter Grote werkt deze Oldenzaalse formatie zich door een akoestisch repertoire van louter klassiekers, variërend van rhythm-and-blues tot pop, rock en soul. Van Morrison, Rod Stewart, The Police, Ry Cooder en nog meer grootheden passeren de revue.

Het voorprogramma, de pauze-act en de afterparty worden verzorgd door de Lutter dj's Daktari (Gerard Veldscholten) en Dennis (Oude Egbrink).

Kaarten via Dorpshoes.nl of aan de balie van het Dorpshoes zijn vanaf 15 mei verkrijgbaar.

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater bij de Blokhut

Adres
kerkenbospad, De Lutte

Tip je vrienden

facebook twitter