Lezing innerlijke rust, geluk en liefde - Rosalinda Weel

Op 25 juni organiseren Boekhandel Broekhuis, Landgoedhotel De Wilmersberg en Bibliotheek Oldenzaal een avond met Rosalinda Weel over gelukkig zijn en haar boek Gelukkig zijn moet je durven.

Rosalinda geeft in haar boek praktische en inspirerende oefeningen voor het verwerven van innerlijk geluk.

Rosalinda omschrijft zichzelf als een dromer én een doener. Ze is moeder van drie opgroeiende kinderen en runt, na het volgen van trainingen en opleidingen, haar eigen Droomstudio. Hier geeft zij lessen op het gebied van yoga, meditatie en ayurveda voor groot en klein. Als meditatie- en yogadocente heeft ze veel mensen geholpen om uit het dal te klimmen en belangrijke keuzes te maken om gelukkig te zijn. Ze schreef Gelukkig zijn moet je durven om de lezer te helpen hetzelfde te doen. Volgens Rosalinda is het ware gelukkig zijn te vinden door te luisteren naar de diepere verlangens die leven in het hart – en door het leven in eigen hand te nemen.

Van gebroken naar heel zijn is een liefdevolle handleiding voor het omgaan met pijn, verdriet en moeilijke tijden. Het laat de rauwe kant van het leven zien, en ook dat pijn en verdriet omarmd mogen worden. Als je ook de diepe dalen bewandelt, kun je groeien en er sterker uitkomen. De handvatten in dit boek helpen je om na tegenslag opnieuw kracht, innerlijk geluk en liefde te vinden.

Na afloop zal er ruimte zijn om na te praten, boeken te kopen en te laten signeren.

Kaarten kosten € 10,00 per stuk (inclusief koffie/thee en wat lekkers)en zijn te koop via https://tinyurl.com/RosaWeel of bij Bibliotheek Oldenzaal, Boekhandel Broekhuis en Hotel de Wilmersberg.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Locatie

Landgoed De Wilmersberg

Adres
Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter