Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Taalconferentie

Op woensdag 11 september organiseert Taalpunt Losser (de taalsamenwerking van Stichting Fundament, Stichting Lezen & Schrijven, het ROC en de Gemeente Losser) een grote Taalconferentie.

Dit als start van een vierjarig project waarin we de samenwerking tussen alle taalorganisaties en initiatieven op het gebied van taal in Losser verder willen versterken.

Iedereen heeft recht op taal
Een goede doorgaande taallijn vanaf 0 tot 99 jaar kan jonge kinderen vroegtijdig helpen om taalvaardiger te worden, waardoor zij beter kunnen presteren binnen het onderwijs en meer kansen hebben op de arbeidsmarkt op latere leeftijd. Stichting Fundament wil, in samenwerking met de gemeente Losser en alle andere betrokken partijen, zoals de kinderopvang, het onderwijs en het bedrijfsleven, alle inwoners van de gemeente Losser de kans geven op een goede taalontwikkeling.

De aftrap
Tijdens de Taalconferentie op 11 september zal de aftrap plaats vinden voor deze doorgaande taallijn van 0 tot 99 jaar. Op deze middag krijgt u informatie, maakt u kennis met verschillende taalactiviteiten en krijgt u de gelegenheid om aan een workshop deel te nemen.

Wanneer

  • -

Locatie

't Lossershoes

Adres
Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser
Telefoon
053-53 77 444
E-mail
Website
www.losser.nl