Open tuinen dag in Losser

Op zondag 23 juni aanstaande organiseert Groei& Bloei afdeling Enschede/Losser i.s.m. afdeling Oldenzaal e.o. een Open Tuinen Dag in en rondom Losser. Het thema is: De Levende Tuin.

Bij Restaurant De Oude Apotheek kan men een plattegrond met de Open Tuin-adressen inclusief beknopte tuinbeschrijving ophalen. Dit kan tussen 10.00 en 15.00 uur. Tot 17.00 uur zijn de tuinen dan nog te bezoeken.

De tuinenroute is uitermate geschikt om met de fiets af te leggen, maar u kunt ook de tuinen bezoeken met de auto. Parkeren kunt u dan het makkelijkst in het centrum van Losser op het Raadhuisplein 1 bij het Lossers Hoes (gemeentehuis). Dan is het nog 50 meter lopen naar het startpunt in de tuin van Restaurant De Oude Apotheek aan de Teylersstraat 4. Deelname aan deze Open Tuinen Dag is gratis. En vooraf opgave is dus niet nodig.

In totaal doen er 10 (privé)-tuinen en één openbare tuin mee. De tuinen zijn hoofdzakelijk van Groei & Bloei-leden, die u graag mee willen laten delen in hun tuinenpassie. De te bezoeken tuinen worden aan de openbare weg middels een bord Open Tuinen aangegeven. U ziet o.a. een Vijvertuin, Buxustuin, Plantenliefhebberstuin, VastePlantenTuin, Hostatuin, Engelse Landschapstuin, Rosarium en Kruidentuin.

In sommige tuinen wordt koffie/thee of frisdrank/wijn/water aangeboden tegen een vrije gift. Deelname van de bezoekers is uiteraard op eigen risico. In één tuin wordt live muziek ten gehore gebracht.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Restaurant de Oude Apotheek

Adres
Teylersstraat 4, 7581AH Losser
Telefoon
053-5362490
Telefoon
0622890731
E-mail
Website
www.oude-apotheek.nl

Tip je vrienden

facebook twitter