Welzijns-ommetjes: Beleef de Natuur!

Op zondag 30 juni 2019 wordt het informatiebord bij boerderij Stakenboer onthuld. Op dit informatiebord staan onder andere 2 IVN Oldenzaal-Losser e.o. routes met als thema Natuur & Welzijn.

Natuur brengt je geest tot rust, zorgt dat je bloeddruk daalt en helpt bij stress.

In Oldenzaal heeft IVN 5 welzijns- ommetjes ontworpen en het welzijns- ommetje in Zuid Berghuizen is de eerste die is bewegwijzerd en onderdeel van Wandelnetwerk Twente.

De rode route is het welzijns- ommetje Zuid Berghuizen en brengt je via het opnieuw ingerichte park Stakenkamp en de Vlinderhof door het oeroude bos het Hoge Venterink. Deze route is 2,7 km.

De blauwe route is 5,7 km en is een rondwandeling over het prachtige landgoed Boerskotten.

Welzijns-ommetjes IVN natuurgids Gerrit Ruiter neemt je graag mee op pad op dinsdag 2 juli en woensdag 3 juli en geeft uitleg over de welzijns-ommetjes.

We vertrekken beide avonden om 19.00 uur en verzamelen om 18.45 uur bij Erve Stakenboer, Burg. Wallerstraat 115, 7574 AL in Oldenzaal. Meer informatie over beide routes is te lezen op de website van IVN Oldenzaal-Losser e.o. https://www.ivn.nl/afdeling/oldenzaal-losser-eo/activiteiten/welzijns-ommetjes

In verband met beperkte deelname (max. 20 personen per wandeling) wel graag even aanmelden via onderstaand mailadres onder vermelding van de volgende gegevens: Naam, e-mailadres en het aantal personen. gerrit.ruiter@grandiooz.nl

Meer informatie: IVN Oldenzaal Losser e.o. IVN routes Welzijn op groen recept

Wanneer

  • -

Locatie

Erve Stakenboer

Adres
Burg. Wallerstraat 115, Oldenzaal

Tip je vrienden

facebook twitter