Lossers Festivalweekend

Van 5 juli tot en met 7 juli is er drie dagen lang veel te doen en te beleven tijdens het Lossers Festivalweekend.

Alle dagen spelen zich buiten af op het terras en in de straat van 't Raedthuys aan de Sint Maartenstraat 57. Net als bij het Bruegheliaans Festijn wordt er weer een truss carre in de straat gezet helemaal vol licht en geluid.

Op vrijdag 5 juli wordt gestart met het "90's festival". Dj Sander Scheperman en Dj Lars gaan alle grote hits van de jaren 90 voorbij laten komen, en daar horen zeker de happy hardcore deuntjes bij. Ook staat er een cocktailbar op het terras. Het feest begint om 20.00 uur.

Zaterdag 6 juli wordt in samenwerking met Jongeren Carnaval Losser de Mega Mallorca Party georganiseerd! De hele straat zal eruit komen te zien zoals het Megapark in Mallorca. Ook kan men de beruchte biertorens bestellen. Dj Sander zorgt voor de Duitstalige Mallorca hits en als afsluiter is er "de bende van ellende". De naam zegt het al, die gaan zorgen voor een fantastisch einde van de avond. Wederom wordt er om 20.00 uur gestart.

De laatste dag van het Lossers Festivalweekend, zondag 7 juli, wordt in samenwerking met de drie brouwerijen uit de gemeente Losser, brouwerij Hanneker, Losser Gruitrecht en Brouwerij de Smokkelaar, het Lossers Speciaalbierfestival gehouden. Er komen acht verschillende brouwerijen met een stand in de straat te staan waar men verschillende speciaal bieren kan proeven. Ook zal een grote smokerbarbecue op het terras komen te staan en is er livemuziek op het podium. Genieten van het Lossers Festivalweekend kan op zondag al vanaf 13.00 uur.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

't Raedthuys

Adres
St. Maartenstraat 57, 7581 AK Losser
Telefoon
538515625

Tip je vrienden

facebook twitter