Christmas Fair Losser

Dit jaar organiseert muziekvereniging De Tukkers voor de 16e keer dit prachtige en sfeervolle evenement.

Het centrum van Losser wordt omgetoverd tot een sfeervol kerstlandschap met versierde kerstbomen, vuurkorven, lantaarns en sfeerverlichting. In alle winkelstraten en op het Raadhuisplein staan ca. 80 kramen met kerstartikelen en met producten van ondernemers. Natuurlijk wordt er glühwein geschonken en kan daarnaast genoten worden van allerlei lekkernijen die met het kerstfeest zijn verbonden.

Voor de kinderen is het Huis van de Kerstman op het Teylersplein weer mooi aangekleed, waar ze samen met hem op de foto kunnen. Ook kunnen hier de kleurplaten ingeleverd worden.
Naast het toneelspel van het Lossers Chaootschap, diverse zangkoren, de scoutin en midwinterhoornblazers zullen ook de Böggelrieders hun ronde doen door het dorp. Verdere live optredens vindt u op het podium op het Raadhuisplein.

Tijdens deze koopzondag zijn de winkels en de kerstmarkt geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Kom ook kijken bij: De etalage van Raadhuisstraat 24 is omgetoverd tot een waar kerstdorp. Weken van voorbereiding zijn hieraan vooraf gegaan. Een schaatsbaan, draaimolen, verlichte kerstbomen en huizen, mini lantaarntjes, een zangkoor en een foodtruck. Zomaar een aantal dingen die te zien zijn. Maar er is nog zoveel meer. Kom kijken en oordeel zelf. Het kerstdorp is verlicht van 16.00 tot 00.00 uur en van 08.00 tot 10.00 uur. Wij zijn er super blij mee!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum Losser

Adres
Raadhuisplein, Losser

Tip je vrienden

facebook twitter