Recreatie & Toerisme in de spotlights

Op woensdag 16 oktober a.s. organiseert het Toeristisch Genootschap Losser i.s.m. de gemeente Losser een interessante avond voor de diverse partners in recreatie en toerisme in de Gemeente Losser.

Jarno Vedders, gebiedsadviseur van Twente Marketing, expert op regio- en stadsmarketing, is uitgenodigd en vertelt over de activiteiten en de kansen op het gebied van Toerisme & Recreatie in de gemeente Losser. Het gaat namelijk goed met Overijssel. Er is een explosieve groei gemeten van het binnenlands en inkomend toerisme. Het lijkt erop dat de doelstellingen van Gastvrij Overijssel behaald worden en 2018 bracht daarmee een aantal succesvolle hoogtepunten. Daar heeft Twente Marketing - samen met partners en ondernemers - hard aan gewerkt.

Tevens zal er deze avond worden ingegaan op activiteiten en de werkwijze van de stichting Toeristisch Genootschap Losser (TGL). Er wordt verteld over een tweetal projecten die mede dankzij de bijdrage van TGL gerealiseerd zijn.

Drie projecten uit het Actieprogramma Recreatie en Toerisme zullen worden toegelicht. De betrokken partijen zullen vertellen over het ontstaan van het idee/project.

Natuurlijk is er voldoende tijd om na te praten of ideeën uit te wisselen. Het bezoeken van deze lezingen is gratis en iedereen is welkom. U kunt zich aanmelden door voor 14 oktober een mail te sturen aan: info@toerismelosser.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kulturhus 't Trefhuus Overdinkel

Adres
Prins Hendrikstraat 1, 7586 BG Overdinkel
Telefoon
053-5369400
E-mail
Website
www.trefhuus.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter