Workshop Virtual Reality

Altijd al eens een bezoekje willen brengen aan het Empire Statebuilding? Of de Taj Mahal? Tijdens een workshop Virtual Reality (VR) krijg je de kans om de virtuele wereld te ervaren.

Over Vitual Reality
Virtual Reality (VR) is een virtuele of gesimuleerde omgeving die door middel van een VR-bril als levensecht kan worden ervaren. De toepassingen van deze technologie zijn eindeloos. Je kunt met VR naar de andere kant van de wereld reizen, een vliegtuig besturen, een levensechte game spelen of virtuele kleding passen. Tijdens de workshop VR staat de impact van de VR technologie op ons leven centraal. Weten we straks nog het verschil tussen de echte wereld en de virtuele wereld? Wat kunnen we meer vertrouwen, onze eigen zintuigen of de waarnemingen van onze technische hulpmiddelen? Gelden er andere regels in de virtuele wereld of moeten we ons in die wereld nog steeds aan de wetten van de huidige maatschappij houden?

Na afloop kun je zelf de VR bril opzetten en een wereld binnentreden die je zelf vormgeeft. Hoe ziet jou toekomstbeeld van de (virtuele) wereld er uit?

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 18 jaar

Kosten
€ 2,50 per persoon

Max. 12 deelnemers

Programma
19:00 uur inloop met koffie en thee
19:30 uur start lezing VR ( 30 min)
20:00 uur start workshop VR (1-1,5 uur)
21:30 uur afsluiting van de avond

Aanmelden Bij Yolanda Kerver y.kerver@stichtingfundament.nl
T: 053-5382137

Graag aanmelden voor 10 oktober!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Locatie

Bibliotheek Losser

Adres
Raadhuisplein 1, 7581 AG Losser
Telefoon
053-5382137
E-mail
Website
www.bibliotheeklosser.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter