High Tea in Dickens-sferen

Geniet van een heerlijke High-tea onder het genot van de welbekende Dickens-sferen op het prachtige landgoed De Wilmersberg.

Georganiseerd door Boekhandel Broekhuis: Landgoedhotel de Wilmersberg wordt omgetoverd in Dickens-sferen. Er wordt die middag een heerlijke high-tea geserveerd terwijl schrijver Mark van Dijk ons kennis laat maken met zijn nieuwe vertaling van de kerstverhalen van Charles Dickens.

Bij Nimisa Publishing House zal binnenkort De Strijd van het Leven verschijnen. Dit boek is het vierde eindejaarsverhaal uit The Christmas Books: Een vijfdelige serie die ruim 175 jaar geleden door Charles Dickens is geschreven. De Katwijkse schrijver Mark van Dijk heeft ook van dit deel weer een vlotte en eigentijdse vertaling gemaakt, zonder af te dwalen van de originele vertelling. Illustrator René Hazeboek uit Eemnes heeft het verhaal van prachtige tekeningen voorzien. Volgend jaar zal het laatste deel uit deze wereldberoemde serie verschijnen.

Ook illustrator René Hazebroek is van de partij en zal een kleine demonstratie geven van zijn tekeningen.

Als de tijd het toelaat zal hij zelfs in ieder verkocht boek een leuke tekening maken, zodat iedereen met een uniek exemplaar naar huis kan gaan.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 19,50 Entreeprijs

Locatie

Landgoed De Wilmersberg

Adres
Rhododendronlaan 7, 7587 NL De Lutte
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter