Zien & Doen

Wat he'k noe dan an de fietse hang'n

Geschreven door

Nienke

Leestijd 1 minuten 1699 x bekeken

Dat je in onze prachtige gemeente mooi kan fietsen wisten wij natuurlijk al veel langer. Uit een onderzoek van de Fietsersbond blijkt dat het oosten van Nederland, in vrijwel elke gemeente, bovengemiddeld scoort.

De Fietsersbond heeft een onderzoek gedaan onder ruim 45.000 fietsers naar de meest fietsvriendelijke gemeente van Nederland. Er zijn vijf classificaties: laag, ondergemiddeld, gemiddeld, bovengemiddeld en hoog.
Het zal natuurlijk niet als verrassing komen dat onze prachtige gemeente Losser als hoog staat aangeduid.

De score is gebaseerd op een vragenlijst van de Fietsersbond, verdeeld over verschillende categorieën. De ruim 45.000 ondervraagden hebben een cijfer gegeven voor zaken als de beleving, infrastructuur, veiligheid en onderhoud van fietsroutes door het gebied.

Wij bieden een ruim aanbod aan fietsroutes en arrangementen zoals bijvoorbeeld het fietsdiner. Hier ga je een prachtige route fietsen met onderweg meerdere stops voor een lekker hapje en drankje.
Op onze website staan gratis fietsroutes die je zelf kan downloaden.
Bekijk hier de gratis fietsroutes.
Voor een uitgebreider aanbod aan fietsroutes verwelkomen we je graag bij onze Tourist info punten in De Lutte en Losser.

De arrangementen kan je telefonisch boeken bij de Tourist info punten of voel je welkom om even in onze winkels langs te komen.
Bekijk de arrangementenpagina.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke heeft stage gelopen bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuwe locatie Tourist info Losser

  2. Op bezoek bij

    Op bezoek bij Uit in Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    Wat te doen met Pasen?

    Geschreven door José
  4. Zien & Doen

    Tips bij regen

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter