Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Zommerhuuske Erve Rolink

`t Zommerhuuske is gelegen in het prachtige Lutterzand. Een oud gebied dat bestaat uit veel bos en heidevelden. Het wordt omringt door prachtige beekdalen zoals het dinkeldal.

`t Zommerhuuske ligt midden in natuurgebied het Lutterzand. U bent op loopafstand van de Dinkel, zit midden in een geweldig wandelgebied en vlakbij een tweetal cafe/restaurants waar ook voor kinderen het een en ander te beleven is.

Vanuit `t Zommerhuuske kunt u menig wandeling starten maar het is ook een prachtige fietslokatie, u kunt hier bijvoorbeeld instappen op de Gildehaus-Dinkel route (een grensoverschrijdende route) of de "Van jonge leu en oale groond" route (vooral bekend van de regiosoap). Maar ook kunt u zelf een fietsknooppunten-route samenstellen. Zoals gemeld is het huuske gelegen in de achtertuin van het Lutterzand. Zelf beschikt het huuske over een grote tuin die afgesloten kan worden en het huuske daarmee geschikt maakt voor een gezin met kinderen, uw kinderen kunnen heerlijk om het huuske spelen zonder direct de straat op te hollen.

Maar voor diegene die rust zoekt is het natuurlijk ook heerlijk om vooral vogels te horen en eekhoorntjes en konijntjes te zien.

Tip je vrienden

twitter facebook