Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Huize De Pastorie

De voormalige pastorie van de Mariakerk in Beuningen omgetoverd tot een prachtig ruime vakantiewoning.

De voormalige pastorie van de Mariakerk in Beuningen omgetoverd tot een prachtig ruime vakantiewoning. `n combinatie van vrijheid, gezelligheid, warmte met allure en altijd een buurman die over je waakt!

De vrijstaande pastorie ligt in het hart van het bijzonder rustig en landelijk dorpje Beuningen, heeft een grote dichte tuin en terras op het zuiden zonder inkijk. Er is `n schuur voor fietsen enz., voldoende parkeergelegenheid, buren die graag voor u koken en in alle richtingen natuurlijk groen.

Beuningen is gelegen in een prachtig glooiend coulisselandschap met kronkelige weggetjes tussen weilanden en door bossen. Snelstromende beekjes met kristal helder water, zandverstuivingen afgewisseld door golvende heidevelden en fris groene weilanden. Achter karakteristieke houtwallen liggen fraaie Twentse boerenhoeven verborgen.

Elke dag opnieuw kunt u op ontdekking gaan in natuurgebieden met ontelbare fiets- en wandelroutes. Prachtige kerken, kastelen en musea bezoeken. IJsvogels observeren langs de Dinkel of gewoon lekker luieren, in de tuin of bij de haard, met een boek en `n goed glas wijn. Natuur, cultuur, pittoreske stadjes en dorpjes, het is er allemaal.

Tip je vrienden

twitter facebook