Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Restaurant Florilympha met midgetgolf

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Een plek om heerlijk te genieten van de natuur en de rust.

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! Onze eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes.

Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door 750 hectare dennenbossen, zandverstuivingen, heide en jeneverbessen. In alle seizoenen is het Lutterzand een ideaal wandel- en fietsparadijs. Kom ons bezoeken en schuif aan bij de open haard!

Natuur

Het Lutterzand herbergt enkele unieke lokaties. Op zoek naar een bijzondere vergaderlokatie, romantische huwelijksvoltrekking of bijzonder Running Diner? Wij hebben de mogelijkheden! Jan Wesselinkhoes Aan de oever van de Puntbeek ligt dit prachtige “Los Hoes”. Dit type boerderij kwam van oudsher veel voor in Twente. Mens en dier leefden in het Los Hoes in één ruimte. Een grote vuurplaats diende niet alleen voor verwarming, maar ook om de maaltijd op te bereiden. In het Jan Wesselinkhoes is het vee verdwenen, maar de vuurplaats is nog steeds in takt. Een zeer bijzondere en authentieke lokatie voor groepen tot maximaal 30 personen.

Boerengolf en midgetgolf

Direct aan het terras van Florilympha ligt één van de laatste 18-holes gravel midgetgolfbanen van Nederland. Voor de hele familie, of lekker op het terras blijven zitten en de kinderen met golfclub en bal bezig zien! Midgetgolfen kost €2,50 per persoon. Voor groepen graag even reserveren, om wachttijden te voorkomen!

Restaurants

Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van Het Lutterzand. Niet zomaar een restaurant, maar een restaurant met mogelijkheden! De eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten, verrassende buffetten en gezellige inrichting maken Florilympha geschikt voor intieme diners, sprankelende bruiloften, serieuze vergaderarrangementen en informele bedrijfsfeestjes.

High tea

Thee(-soorten) naar keuze, Engelse vingersandwiches luxe belegd met o.a. zalm, brie, carpaccio etc. Hartige Quiche, muffins & scones, slagroom, confiture en roomboter. Luxe bonbons & cake en verse fruitsalade. Wel van te voren reserveren!

Zakelijk

Florilympha kan diverse vergaderarrangementen verzorgen. De arrangementen zijn te combineren met een heerlijke maaltijd of buffet, actieve vergaderbreaks of een ontspannen wandeling door Het Lutterzand. Ook product presentaties, bedrijfstrainingen en teambuildingsactiviteiten zijn mogelijk. Voor een eventuele Heidedag hebben we zelfs de beschikking over een eigen Heideveld!

Openingstijden

maandag 11:00 - 23:00
dinsdag gesloten
woensdag 11:00 - 23:00
donderdag 11:00 - 23:00
vrijdag 11:00 - 23:00
zaterdag 11:00 - 23:00
zondag 10:00 - 23:00

Vanaf 1 december tot medio maart op dinsdag en woensdag gesloten.
Reserveringen voor feesten, diners of vergaderingen op die dagen is mogelijk.


contactinformatie

Restaurant Florilympha met midgetgolf

Lutterzandweg 16-1
7587 LH De Lutte

0541-551486

voorzieningen

Keuken
 • Daghap
 • Frans
 • Nederlands
Ligging
 • Aan het water
 • Bij het bos
 • Landelijk gelegen
Voorzieningen
 • Gratis Wifi
Diëten
 • Glutenvrij
 • Halal
 • Lactosevrij
 • Suikervrij
Toegankelijkheid
 • Assistentiehonden toegestaan
 • Drempelvrij
 • Handmatige entreedeur
 • Invalidentoilet

Tip je vrienden

facebook twitter