Eetcafé 't Lutters Kwartier

Een gezellig eetcafé middenin De Lutte, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook is het heerlijk vertoeven op het grote verwarmde terras aan de voorzijde.

Eetcafé ’t Lutters Kwartier is de perfecte locatie voor een lunch, borrel of receptie. Wij zitten midden in het Twentse dorp de Lutte! Gezelligheid, lekker eten en een optimale service streven wij na, op onze sfeervolle locatie.

Voor groepen kunnen wij in overleg verschillende luncharrangementen samenstellen en aanbieden. Het verzorgen van een buffetdiner is ons niet onbekend. Na een mooie winterwandeling in de bosrijke landelijke omgeving, een stamppot buffet? Het is allemaal mogelijk bij ons.

Ook kunt u voor een receptie of bedrijfsborrel uitstekend bij ons terecht, met verschillende hapjes, warm en/of koud, kunnen wij u van dienst zijn.

Geef uw ideeën en wensen door, vraagt u gerust naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ook in combinatie met een sportieve activiteit, denk aan een huifkartocht, e-bike of scooter tour, kunnen wij wat voor u betekenen.

Parkeren is geen probleem, wij zijn in het bezit van een eigen, ruime parkeergelegenheid midden in het dorp, op nog geen 50 meter lopen van ons eetcafé.

Of bekijk de website www.lutterskwartier.nl

Openingstijden

maandag 10:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 23:00
vrijdag 10:00 - 00:00
zaterdag 09:30 - 00:00
zondag 09:00 - 22:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter