Fietstochten naar Bad Bentheim beginnen weer!

Maak onder leiding van een ervaren Nederlandse gids kennis met de mooiste plekken in de omgeving van Bad Bentheim (Duitsland). Ontdek oude steengroeves, bossen, weilanden, een Middeleeuws kasteel en nog veel meer!

Fietstocht onder leiding van gids naar Bad Bentheim op 10 & 31 mei, 14 & 28 juni, 16 & 30 augustus en 13 & 27 september

Maak onder leiding van een ervaren Nederlandse gids kennis met de mooiste plekken in de omgeving van Bad Bentheim (Duitsland). Via camping De Bergboer in De Lutte gaat de tocht richting Gildehaus en verder langs weilanden, oude steengroeves, een kuuroord en door de bossen naar het stadje Bad Bentheim met een Middeleeuws kasteel en romantische steegjes. De gids leidt u naar bijzondere plekjes en vertelt u de mooiste verhalen over de geschiedenis en het leven van mensen vroeger. De pauze vindt plaats in een oude steengroeve.

Het vertrek is om 10.00 uur bij camping De Bergboer. Rond 15.00 uur zijn de fietsers hier weer terug. De fietstochten zijn op 10 & 31 mei, 14 & 28 juni, 16 & 30 augustus en 13 & 27 september.

Reserveren bij VVV De Lutte, tel: 0541-551160. Minimaal 6 personen om de fietstocht te laten plaatsvinden. Er kunnen maximaal 15 personen mee. Prijs: € 15 p.p., inclusief een lekkere boslunch. Ter plekke contant afrekenen.

Start: Camping De Bergboer, Bentheimerstraat 84 in De Lutte. Op aanvraag zijn elektrische fietsen te huur bij de Bergboer (niet bij prijs inbegrepen). Voor meer informatie: www.vvvdeluttelosser.nl