Weekendtips!

Het is weer vrijdag, tijd voor onze weekendtips! Onze boordenvolle agenda heeft altijd wel wat leuks op de planning staan voor de weekenden en dat delen we uiteraard graag met jullie.

Klik op de dikgedrukte woorden om meer informatie te vinden over de specifieke tip.

Zaterdag 13 juli:
- Smokkeltour met de elektrokar: onder leiding van een gids maak je kennis met het smokkelverleden van Overdinkel en omgeving. vertrek vanaf 't Trefhuus in Overdinkel om 13.30 uur. De kar is afsluitbaar en verwarmd.
- Hoffelijke tuinen: ga op ontdekkingsreis door de hoffelijke tuinen midden in de Duivelshof. De Duivelshof is een 40ha groot natuurgebied van natuurmonumenten dat bestaat ui Heidevelden, vennen, bos en graslanden. In de tuin die is omgeven door 60 jaar oude beuken, taxushagen en bijzondere boomsoorten bevinden zich fraai aangelegde borders waarin de beplanting erop gericht is om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn voor bijen en vlinders.
- Themafietstocht olv gids: laat je verassen met een bezoek aan de mooiste plekjes in de omgeving. Het thema is dit keer 'fietsten langs de grens'. De tocht duurt ongeveer 2,5 uur. Deelname bedraagt €6,50 p.p. inclusief koffie met lekkers.
- Grenslandkapel Open Air: een gezellige avond met blaasmuziek, veel zang en mooie solistische optredens. Aanvang 20.00 uur in openluchttheater Brilmansdennen.

Zondag 14 juli:
- Hoffelijke tuinen: ga op ontdekkingsreis door de hoffelijke tuinen midden in de Duivelshof. De Duivelshof is een 40ha groot natuurgebied van natuurmonumenten dat bestaat ui Heidevelden, vennen, bos en graslanden. In de tuin die is omgeven door 60 jaar oude beuken, taxushagen en bijzondere boomsoorten bevinden zich fraai aangelegde borders waarin de beplanting erop gericht is om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn voor bijen en vlinders.↵

Dat was het alweer voor dit weekend! Veel plezier :-)