Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Typisch Twents

De Bloemenbeek behoudt Michelinster

Leestijd 1 minuten 534 x bekeken
Geschreven door

Nienke

Vandaag zijn de Michelinsterren voor 2020 bekend gemaakt. Het is elk jaar weer spannend of een ster behouden mag worden.

Het restaurant kent al ruim 50 jaar als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken en waar mogelijk wordt dit vooral gecombineerd met de mooiste ingrediënten en producten uit het omringende rijke Twentse land. Er wordt gewerkt met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van jagers. Naast een prettige en attente service, completeren verrassende wijnen uit de gehele wereld het geheel.

Dit is het achtste achtereenvolgend jaar dat restaurant De Bloemenbeek zijn Michelinster mag dragen. SVH Meesterkok Michel van Riswijk en Chef de Cuisine Matthijs Mulder maken dagelijks de mooiste en lekkerste gerechten. Naast de à la carte-gerechten stellen zij dagelijks twee uitgebalanceerde menu’s samen.

Namens het hele team van de Tourist info willen we Hotel Restaurant de Bloemenbeek van harte feliciteren met het behouden van de Michelinster!

omschrijving
omschrijving

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Kleur 'm in en win!

  Geschreven door Miranda
 2. Nieuws

  Steun de lokale ondernemers in de gemeente Losser

  Geschreven door Elke
 3. Zien & Doen

  Fotowedstrijd

  Geschreven door Miranda
 4. Nieuws

  Noodverordening Twente

  Geschreven door Elke

Tip je vrienden

facebook twitter