Vandaag zijn de Michelinsterren voor 2020 bekend gemaakt. Het is elk jaar weer spannend of een ster behouden mag worden.
Het restaurant kent al ruim 50 jaar als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken en waar mogelijk wordt dit vooral gecombineerd met de mooiste ingrediënten en producten uit het omringende rijke Twentse land. Er wordt gewerkt met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van jagers. Naast een prettige en attente service, completeren verrassende wijnen uit de gehele wereld het geheel.
Dit is het achtste achtereenvolgend jaar dat restaurant De Bloemenbeek zijn Michelinster mag dragen. SVH Meesterkok Michel van Riswijk en Chef de Cuisine Matthijs Mulder maken dagelijks de mooiste en lekkerste gerechten. Naast de à la carte-gerechten stellen zij dagelijks twee uitgebalanceerde menu’s samen.
Namens het hele team van de Tourist info willen we Hotel Restaurant de Bloemenbeek van harte feliciteren met het behouden van de Michelinster!
Meer verhalen uit Losser
Nieuws
Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente
Nieuws
Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente