Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Zien & Doen

In de spotlight: Het Lutters Kwartier

Leestijd 2 minuten 592 x bekeken
Geschreven door

Nienke

Het Lutters Kwartier is overdag een eetcafé en 's avonds een bruincafé gevestigd in het centrum van De Lutte.

Te laat op een afspraak of een feestje dat uitloopt, dan wordt er gesproken van een Lutters kwartier. Omdat dit een vrij bekende uitspraak is in deze regio vond de eigenaresse dit een bijzonder leuke naam voor haar café.

Het Lutters Kwartier is stamcafé voor vele verenigingen in De Lutte. Natuurlijk zijn ze ook gewoon alle dagen geopend voor bezoekers buiten verenigingen om. Als je van gezelligheid houdt is de maandagavond wel wat voor jou. Dit is namelijk de drukste avond van de week. Als je van wat meer rust in een café houdt is woensdag de dag voor jou, dit is namelijk de rustigste dag.

Het Lutters Kwartier is net klaar met de aanbouw van een nieuwe verwarmde serre aan de voorkant. Een uiterst gezellige plek om lekker een drankje of hapje te doen. Je kan er terecht voor zowel ontbijt, lunch en diner.

Nieuwe serre
Nieuwe serre

Maar ... Ze zijn nog niet klaar met verbouwen! Er liggen plannen om aan de voorkant, voor de serre, een buitenterras te maken. Ook de zijkant wordt aangepakt. Hier komt ook een buitenterras met speeltuin voor de kids. Nog voordat het 'lekkere weer' seizoen begint zal dit af zijn.

Al met al is het Lutters Kwartier een bijzonder gezellig café in De Lutte. Met vriendelijk personeel en een heerlijke menukaart. Absoluut de moeite waard om snel een bezoekje te brengen!

Bekijk hier meer informatie over het Lutters Kwartier.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Kleur 'm in en win!

  Geschreven door Miranda
 2. Nieuws

  Steun de lokale ondernemers in de gemeente Losser

  Geschreven door Elke
 3. Zien & Doen

  Fotowedstrijd

  Geschreven door Miranda
 4. Nieuws

  Noodverordening Twente

  Geschreven door Elke

Tip je vrienden

facebook twitter