Zien & Doen

Poas Bloas Festival

Geschreven door

Nienke

Leestijd 2 minuten 1095 x bekeken

Traditiegetrouw wordt er op Tweede Paasdag een mooi programma vol volksmuziek gepresenteerd door de Lutter Muzikanten uit De Lutte.

Dit jaar is het alweer de 36e editie van het Poas Bloas Festival.

De Lutter Muzikanten
De Lutter Muzikanten
Om 12:00 uur begint het programma met De Lutter Muzikanten. De Lutter Muzikanten brengen muziek van een hoog niveau. Al meer dan 40 jaren zijn zij geïnspireerd door de ‘Egerländer’ muziek, maar ook spelen zij Böhmische-, Moravanka- en moderne Volksmuziek met verve. Deze 20 enthousiaste muzikanten en hun zangduo gaan je deze dag vermaken met hun gevarieerde repertoire.

Die Salländer Musikanten
Die Salländer Musikanten
Om 14:30 uur vervolgt het programma met Die Salländer Musikanten. Deze muzikanten van alle leeftijden hebben ervaring in bekende blaaskapellen in Nederland, zoals De Eschländerkapel, de Isseltaler Musikanten en Herman Engelbertinck u.s. Egerländer Musikanten.
In kleine bezetting wordt de typisch Böhmische blaasmuziek ten gehore gebracht, onder andere van Ernst Mosch, Franz Watz, Berthold Schick u.s. Allgäu 6 en bekende Tsjechische componisten.

De Böhmerwaldkapel Schinnen
De Böhmerwaldkapel Schinnen
Om 16:30 uur sluit De Böhmerwaldkapel Schinnen de middag af. De Böhmerwaldkapel is een zeer gemotiveerde groep muzikanten en jonge talenten uit Limburg.

Het Poasbloas Festival vindt plaats op Tweede Paasdag, 13 april 2020 bij Café - Zalencentrum De Vereeniging in De Lutte. Het programma is van 12:00 tot 19:30 uur.
Kaarten zijn €15,00 per persoon in de voorverkoop en zijn hier te koop of bij de Tourist info punten in De Lutte, Losser en Beuningen.
Op de dag zelf zijn er aan de kassa ook kaarten te koop. Deze kosten €17,50 per persoon.

Bekijk hier het agenda item.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke heeft stage gelopen bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  2. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

    Geschreven door José
  4. Kids

    Tips voor de meivakantie

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter