Typisch Twents

Tourist info Losser zoekt nieuwe vrijwilligers!

Leestijd 1 minuten 1440 x bekeken

Het toeristisch seizoen in de gemeente Losser is in aantocht en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen toeristen en inwoners terecht bij de Tourist info’s in de gemeente Losser.

De werkzaamheden bij de Tourist info bestaan onder meer uit het verstrekken van toeristische informatie, de verkoop van verschillende artikelen zoals fiets- en wandelroutes, cadeaubonnen, souvenirs, arrangementen en entreebewijzen. Daarnaast horen er ook werkzaamheden bij zoals de on- en offline promotie van het gebied, het organiseren van fiets- en wandeltochten, ontwikkelen van arrangementen, het uitzetten en controleren van routes en administratie werkzaamheden.

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om één dagdeel in de week actief te zijn voor Tourist info Losser in ‘t Lossershoes. Wij zijn op zoek naar iemand voor de donderdag en iemand voor de vrijdag. Heeft u tijd en interesse om bezoekers te informeren en te enthousiasmeren over alle mogelijkheden die in het gebied geboden worden en te ondersteunen met computerwerkzaamheden, reageer en wie weet wordt u wel één van onze nieuwe vrijwilligers.

Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met mevrouw E. Roolvink, tel: 0541-551160 of via: elke@schatkamerpromotie.nl

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

  2. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca
  4. Zien & Doen

    Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter