Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Typisch Twents

Tourist info Losser zoekt nieuwe vrijwilligers!

Leestijd 1 minuten 336 x bekeken
Geschreven door

Miranda

Het toeristisch seizoen in de gemeente Losser is in aantocht en daarom zijn wij op zoek naar versterking. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kunnen toeristen en inwoners terecht bij de Tourist info’s in de gemeente Losser.

De werkzaamheden bij de Tourist info bestaan onder meer uit het verstrekken van toeristische informatie, de verkoop van verschillende artikelen zoals fiets- en wandelroutes, cadeaubonnen, souvenirs, arrangementen en entreebewijzen. Daarnaast horen er ook werkzaamheden bij zoals de on- en offline promotie van het gebied, het organiseren van fiets- en wandeltochten, ontwikkelen van arrangementen, het uitzetten en controleren van routes en administratie werkzaamheden.

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om één dagdeel in de week actief te zijn voor Tourist info Losser in ‘t Lossershoes. Wij zijn op zoek naar iemand voor de donderdag en iemand voor de vrijdag. Heeft u tijd en interesse om bezoekers te informeren en te enthousiasmeren over alle mogelijkheden die in het gebied geboden worden en te ondersteunen met computerwerkzaamheden, reageer en wie weet wordt u wel één van onze nieuwe vrijwilligers.

Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u vrijblijvend contact opnemen met mevrouw E. Roolvink, tel: 0541-551160 of via: elke@schatkamerpromotie.nl

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Miranda

Miranda is werkzaam bij Schatkamer Promotie/Tourist Info als marketingmedewerker. Ze komt oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woont inmiddels al 5 jaar in Enschede.

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Steun de lokale ondernemers in de gemeente Losser

  Geschreven door Elke
 2. Zien & Doen

  Fotowedstrijd

  Geschreven door Miranda
 3. Nieuws

  Noodverordening Twente

  Geschreven door Elke
 4. Zien & Doen

  Ondernemers in de gemeente Losser opgelet!

  Geschreven door Nienke

Tip je vrienden

facebook twitter