Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Zien & Doen

Wat he'k noe dan an de fietse hang'n

Leestijd 1 minuten 382 x bekeken
Geschreven door

Nienke

Dat je in onze prachtige gemeente mooi kan fietsen wisten wij natuurlijk al veel langer. Uit een onderzoek van de Fietsersbond blijkt dat het oosten van Nederland, in vrijwel elke gemeente, bovengemiddeld scoort.

De Fietsersbond heeft een onderzoek gedaan onder ruim 45.000 fietsers naar de meest fietsvriendelijke gemeente van Nederland. Er zijn vijf classificaties: laag, ondergemiddeld, gemiddeld, bovengemiddeld en hoog.
Het zal natuurlijk niet als verrassing komen dat onze prachtige gemeente Losser als hoog staat aangeduid.

De score is gebaseerd op een vragenlijst van de Fietsersbond, verdeeld over verschillende categorie├źn. De ruim 45.000 ondervraagden hebben een cijfer gegeven voor zaken als de beleving, infrastructuur, veiligheid en onderhoud van fietsroutes door het gebied.

Wij bieden een ruim aanbod aan fietsroutes en arrangementen zoals bijvoorbeeld het fietsdiner. Hier ga je een prachtige route fietsen met onderweg meerdere stops voor een lekker hapje en drankje.
Op onze website staan 3 gratis fietsroutes die je zelf kan downloaden.
Bekijk hier de gratis fietsroutes.
Voor een uitgebreider aanbod aan fietsroutes verwelkomen we je graag bij onze Tourist info punten in De Lutte en Losser.

De arrangementen kan je telefonisch boeken bij de Tourist info punten of voel je welkom om even in onze winkels langs te komen.
Bekijk hier het volledige overzicht van onze arrangementen.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  Steun de lokale ondernemers in de gemeente Losser

  Geschreven door Elke
 2. Zien & Doen

  Fotowedstrijd

  Geschreven door Miranda
 3. Nieuws

  Noodverordening Twente

  Geschreven door Elke
 4. Zien & Doen

  Ondernemers in de gemeente Losser opgelet!

  Geschreven door Nienke

Tip je vrienden

facebook twitter