Nieuws

Wat is het effect van het coronavirus op activiteiten in Losser?

Leestijd 2 minuten 1227 x bekeken
Geschreven door

Miranda

Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen en activiteiten worden tot 1 september geannuleerd. Dit geldt ook voor de gemeente Losser.

Campings, vakantieparken en andere vormen van toeristisch verblijf mogen weer beperkt open. Vanaf 15 juni mogen ook de sanitair gebouwen weer in gebruik worden genomen.

Update: 10-06-2020
Vanaf 15 juni mogen de sanitairgebouwen van campings weer in gebruik worden genomen. Let op: de 1,5 meter afstand regel blijft geldig, ook in de sanitairgebouwen.

Tourist info De Lutte opent haar deuren weer vanaf vrijdag 12-06-2020. Voorlopig gelden er nog wel aangepaste openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag zijn we open van 09.00-13.00 uur. Op zaterdag zijn we open van 10.00-13.00 uur. Er gelden regels die bij de zij ingang van de Tourist info staan vermeldt. Neem deze regels in acht en volg de adviezen van onze vrijwilligers op.

Update 24 april 2020:
De voorzitter van de Veiligheidsregio Twente, Onno van Veldhuizen, heeft besloten dat vakantie-parken en campings in Twente voor een deel van de bezoekers opengesteld kunnen worden. Hiermee volgt Twente de landelijke lijn. Meer daarover lezen? Klik hier

Update 21 april 2020:
Veel van de maatregelen vanuit het kabinet zijn verlengd tot 20 mei 2020. Donderdag 24 april neemt het crisisteam van de VRT (veiligheidsregio Twente) aan het einde van de dag een besluit over de specifieke maatregelen die in Twente gelden met betrekking tot bijvoorbeeld recreatieparken, campings en markten.

Alle evenementen en activiteiten tot 1 september zijn afgelast. Bekijk hier onze agenda voor het volledige overzicht.

De Tourist info's in De Lutte, Losser en Beuningen zijn nog gesloten.

27 maart 2020:
Vrijdagavond 27 maart is er een beslissing genomen over sluiting van de campings en vakantieparken en andere vormen van toeristisch verblijf. De communicatie hieromtrent heeft ook vragen opgeroepen. Daar waar de verwachting was dat er deels open gegaan mocht worden, heeft de Veiligheidsregio Twente toch voor een algehele sluiting gekozen. Deze noodverordening komt bovenop de reeds bestaande verordeningen. De sluiting geldt voor alle toeristische verblijfsectoren m.u.v. hotels.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Miranda

Miranda is werkzaam bij Schatkamer Promotie/Tourist Info als marketingmedewerker. Ze komt oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woont inmiddels al 6 jaar in Enschede.

Meer verhalen uit Losser

 1. Nieuws

  De zomer bij... Pim van eetcafé 't Raedthuys

 2. Typisch Twents

  Twentse spreuken

 3. 48 uur op pad met

  Matthias neemt je mee voor een Twents Blokje Om: ontdek de Stuwwalroute.

  Geschreven door Mathias
 4. Nieuws

  De zomer bij... Caroline van minicamping en vakantiehuisjes de Veldzijde

Tip je vrienden

facebook twitter