Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Nieuws

Wat is het effect van het coronavirus op activiteiten in Losser?

Leestijd 1 minuten 811 x bekeken
Geschreven door

Miranda

Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen en activiteiten worden tot 1 september geannuleerd. Dit geldt ook voor de gemeente Losser.

Campings, vakantieparken en andere vormen van toeristisch verblijf mogen weer beperkt open.

Update 24 april 2020:
De voorzitter van de Veiligheidsregio Twente, Onno van Veldhuizen, heeft besloten dat vakantie-parken en campings in Twente voor een deel van de bezoekers opengesteld kunnen worden. Hiermee volgt Twente de landelijke lijn. Meer daarover lezen? Klik hier

Update 21 april 2020:
Veel van de maatregelen vanuit het kabinet zijn verlengd tot 20 mei 2020. Donderdag 24 april neemt het crisisteam van de VRT (veiligheidsregio Twente) aan het einde van de dag een besluit over de specifieke maatregelen die in Twente gelden met betrekking tot bijvoorbeeld recreatieparken, campings en markten.

Alle evenementen en activiteiten tot 1 september zijn afgelast. Bekijk hier onze agenda voor het volledige overzicht.

De Tourist info's in De Lutte, Losser en Beuningen zijn nog gesloten.

27 maart 2020:
Vrijdagavond 27 maart is er een beslissing genomen over sluiting van de campings en vakantieparken en andere vormen van toeristisch verblijf. De communicatie hieromtrent heeft ook vragen opgeroepen. Daar waar de verwachting was dat er deels open gegaan mocht worden, heeft de Veiligheidsregio Twente toch voor een algehele sluiting gekozen. Deze noodverordening komt bovenop de reeds bestaande verordeningen. De sluiting geldt voor alle toeristische verblijfsectoren m.u.v. hotels.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Miranda

Miranda is werkzaam bij Schatkamer Promotie/Tourist Info als marketingmedewerker. Ze komt oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woont inmiddels al 5 jaar in Enschede.

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Helemaal coronaproof en supergezellig: picknicken!

  Geschreven door Miranda
 2. Zien & Doen

  In de spotlight: Adventure King

  Geschreven door Nienke
 3. Zien & Doen

  In de spotlight: Landgoed De Wilmersberg

  Geschreven door Nienke
 4. Zien & Doen

  De Beentjes van Sint-Hildegard vanaf 1 juni a.s. opnieuw in de bioscoop

  Geschreven door Anneloes

Tip je vrienden

facebook twitter