Zien & Doen

Fotowedstrijd

Leestijd 3 minuten 453 x bekeken
Geschreven door

Miranda

Vanwege de maatregelen, die door de overheid zijn opgelegd, gaan de activiteiten van IVN Oldenzaal-Losser e.o. tot 1 juni 2020 niet door. De werkgroep ‘Natuurfotografie’ heeft toch een activiteit bedacht, namelijk een fotowedstrijd met het thema ‘Lente’.

Kijk voor het inzenden eerst goed naar de spelregels van deze fotowedstrijd. Deze vind je onderaan dit bericht of op de website van IVN.

Wat is de bedoeling? Iedereen die meedoet mag 1 (één) foto insturen. Deze kan tot en met 30 april 2020 ingezonden worden naar het e-mailadres van de werkgroep:

fotografie.ivnoldenzaallosser@gmail.com

Vermeld bij het insturen van de foto in jouw e-mailbericht:
- Jouw naam
- Leeftijd
- Waarom je de foto hebt gemaakt?
- Waar de foto is gemaakt?

Na 30 april 2020 zal een jury alle foto’s beoordelen en dan kiezen zij de 3 winnende foto’s. De jury zal de foto’s beoordelen op perspectief, compositie, originaliteit, maar ook het verhaal achter de foto. Daarom is het ook belangrijk om bij het insturen van de foto iets te vertellen (in maximaal 100 woorden) over het maken van de foto. Bijvoorbeeld waarom je de foto hebt gemaakt en waar de foto is gemaakt. In deze periode blijven mensen wellicht veel thuis en kunnen misschien alleen maar foto’s maken op hun balkon.

De jury bestaat uit René Grouve, Herman Honsbeek en Michiel van Kalsbeek. Uiteraard zullen en mogen zij zelf niet deelnemen aan de wedstrijd.

De 3 winnende foto’s zullen een prijs ontvangen. Dit kan zijn één jaar cadeaulidmaatschap voor IVN Oldenzaal-Losser e.o. , een handboek fotografie of een tijdelijke abonnement voor 3 nummers van het Roots magazine.

Tot slot: We behandelen al je gegevens volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij respecteren jouw privacy.

Voorjaar
Voorjaar
Spelregels fotowedstrijd:

 1. De wedstrijd loopt van 1 april 2020 t/m 30 april 2020
 2. Door een foto in te sturen ga je automatisch akkoord met deze onderstaande spelregels.
 3. Foto’s kunnen worden ingezonden door deze te mailen naar: fotografie.ivnoldenzaallosser@gmail.com. Vermeld in je e-mailbericht jouw naam en leeftijd. Omschrijf in maximaal 100 woorden waarom je deze foto hebt gemaakt en waar je deze foto hebt gemaakt.
 4. Door mee te doen aan deze wedstrijd verklaar je dat je persoongegevens (naam, e-mailadres en leeftijd) mogen worden gebruikt voor deze wedstrijd. Het e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om contact op te nemen met de winnaars.
 5. Er mag maximaal 1 (één) foto per deelnemer worden ingezonden en er mogen alleen originele, zelf gemaakt foto’s worden ingezonden. Als deelnemers meer foto’s instuurt, wordt alleen de eerste foto meegenomen ter beoordeling. De andere foto’s vervallen.
 6. De ingezonden foto is digitaal, zonder frame en maximaal 5mb. Hij mag genomen zijn met een camera, een smartphone of ander device.
 7. Als er personen op de foto staan, vraag dan eerst toestemming aan hen.
 8. Er mogen geen aanstootgevende foto’s worden ingestuurd.
 9. Nestfotografie is niet toegestaan.
 10. De foto’s worden na 30 april 2020 gejureerd door de werkgroep natuurfotografie en de uitslag wordt voor 10 mei 2020 bekend gemaakt via de Facebookpagina van IVN Oldenzaal-Losser e.o.
 11. De winnende foto’s worden gepubliceerd en andere foto’s kunnen worden gepubliceerd op de website en andere social media van IVN Oldenzaal-Losser e.o.
 12. De winnaar ontvangen persoonlijk bericht voor 10 mei 2020 en hun namen worden gepubliceerd op de website en andere social media van IVN Oldenzaal-Losser e.o.

Veel plezier!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Miranda

Miranda is werkzaam bij Schatkamer Promotie/Tourist Info als marketingmedewerker. Ze komt oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woont inmiddels al 6 jaar in Enschede.

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  BLOG: Ontdek het Duivelshof!

  Geschreven door Anneloes
 2. Zien & Doen

  Inspiratie voor pakjesavond

  Geschreven door Nienke
 3. Zien & Doen

  Pompoensoep met lokale ingrediënten

  Geschreven door Elke
 4. Natuur

  Wandelen in het Lutterzand met take-away

  Geschreven door Elke

Tip je vrienden

facebook twitter