Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Nieuws

Hotels zijn open of gaan binnenkort open

Leestijd 2 minuten 349 x bekeken
Geschreven door

Nienke

Het Coronavirus heeft het maatschappelijke leven op z'n kop gezet. Iedereen moet zo veel mogelijk thuisblijven en accommodaties waren gesloten. Gelukkig mogen hotels, campings, vakantiehuisjes en camperplaatsen hun deuren weer openen. Hieronder zie je een overzicht van de prachtige hotels in onze gemeente en wanneer ze weer open gaan. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Hotel Restaurant Ros van Twente: Geopend
Dit vier-sterrenhotel is gelegen in een landelijke omgeving, waar veel mogelijkheden zijn om te wandelen en te fietsen in de prachtige natuurgebieden rondom De Lutte.
Meer info

Hotel Restaurant De Twentse Nar: Geopend
Dit sfeervolle hotel is landelijk gelegen in Twente en geldt als een ideale uitvalsbasis voor het maken van prachtige fiets- of wandeltochten door het Twentse coulisselandschap.
Meer info

Hotel Marktzicht: Geopend
In hartje Losser zit Hotel Café Restaurant Marktzicht. Zowel het hotel als het café/restaurant ademen een knusse, landelijke sfeer. Op het terras voor het restaurant zit je heerlijk met zicht op het karakteristieke Martinusplein.
Meer info

Hotel Restaurant Dinkeloord: Opent op 8 mei
Kom thuis in Twente! In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan het riviertje de Dinkel, vindt je het Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord.
Meer info

Landhuishotel De Bloemenbeek: Opent op 8 mei
De Bloemenbeek ligt aan een kabbelende Bloemenbeek in het sterk glooiende Dinkeldal. De ruim 110 jaar oude voormalige boerderij is verbouwd tot een stijlvol en vermaard Landhuishotel.
Meer info

't Kruisselt: Opent op 11 mei
Direct vanuit het hotel de natuur in! Het hotel ligt op het kruispunt van de allermooiste wandel-, fiets en autoroutes van Twente.
Meer info

Landgoedhotel De Wilmersberg: Opent op 11 mei
Komende vanaf de doorgaande weg, volg je anderhalve kilometer lang een slingerende landweg die voert langs bomenrijen en weilanden. Na elke bocht doemt een panorama op dat nóg weer indrukwekkender is dan het vorige.
Meer info

Hotel Restaurant De Grote Zwaan: Opent op 15 mei
Dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandelroutes. Bewonder het heuvellandschap vanaf de Tankenberg of de Paasberg en geniet van de prachtige Twentse natuur.
Meer info

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

 1. 48 uur op pad met

  Mathias neemt je mee voor een Twents Blokje Om: ontdek de Essenroute.

  Geschreven door Mathias
 2. Zien & Doen

  Wat te doen met Pinksteren

  Geschreven door Nienke
 3. Zien & Doen

  Helemaal coronaproof en supergezellig: picknicken!

  Geschreven door Miranda
 4. Zien & Doen

  In de spotlight: Adventure King

  Geschreven door Nienke

Tip je vrienden

facebook twitter