Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Nieuws

Een kijkje achter de schermen bij....Hotel 't Kruisselt

Leestijd 2 minuten 329 x bekeken
Geschreven door

Miranda

Wij nemen een kijkje achter de schermen bij verschillende accommodaties in de gemeente Losser. Hoe ervaren zij de coronatijd en wat brengt dat allemaal met zich mee? Met dit keer een kijkje bij: Hotel 't Kruisselt in De Lutte!

Hotel 't Kruisselt in De Lutte opent, na bijna 8 weken, op 11 mei weer de deuren voor gasten.

"We hebben de afgelopen weken niet stilgezeten. Er is veel geschilderd, we zijn in de tuin aan het werk geweest en alle ruimten zijn onder handen genomen." aldus Linda Kampman-Piening, directeur van Hotel ’t Kruisselt.

Daarnaast heeft het team zich vertrouwd gemaakt met alle beschermende maatregelen om ervoor te zorgen dat gasten straks een zorgeloze en ontspannen vakantie zullen beleven.

Hotel 't Kruisselt
Hotel 't Kruisselt
Het hotel biedt halfpension en volpension arrangementen. Het ontbijt en diner kunnen in de ruim opgestelde en fraaie eetkamer genuttigd worden, roomservice is ook mogelijk. Bij het volpensionarrangement kunnen gasten kiezen of ze de lunch in pakketvorm wensen of op het mooie tuinterras willen nuttigen. Alle arrangementen zijn inclusief het gebruik van de hotelfietsen. Gasten ontvangen bij incheck een rugzakje met alle informatie en diverse fiets- en wandelroutes, zo kunnen ze optimaal Twente gaan ontdekken op de fiets of wandelend. De rugzak biedt gelijk uitkomst voor het lunchpakketje.

Hotel 't Kruisselt
Hotel 't Kruisselt

Linda: "Om van de natuur te genieten hoeven gasten ons erf niet af, we grenzen aan een Natura2000 gebied. Vanaf het zonnige tuinterras is het uitzicht prachtig groen!”

Vanaf 11 mei staat het team van Hotel ’t Kruisselt, winnaar van de Gouden Zoover award 2019, klaar om gasten te ontvangen. Alles geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Team
Team

Let op: Het restaurant en het terras zijn nog niet geopend voor passanten, enkel voor de hotelgasten.

Meer informatie over het hotel vind je via deze link.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Miranda

Miranda is werkzaam bij Schatkamer Promotie/Tourist Info als marketingmedewerker. Ze komt oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woont inmiddels al 5 jaar in Enschede.

Meer verhalen uit Losser

 1. 48 uur op pad met

  Mathias neemt je mee voor een Twents Blokje Om: ontdek de Essenroute.

  Geschreven door Mathias
 2. Zien & Doen

  Wat te doen met Pinksteren

  Geschreven door Nienke
 3. Zien & Doen

  Helemaal coronaproof en supergezellig: picknicken!

  Geschreven door Miranda
 4. Zien & Doen

  In de spotlight: Adventure King

  Geschreven door Nienke

Tip je vrienden

facebook twitter