Op bezoek bij

Bij ons in de spotlights: 't Theeluttke

Leestijd 1 minuten 1337 x bekeken

Op één van de mooie locaties in de dorpskern van De Lutte, tegenover de kerk, vind je het theehuis “’t Theeluttke”, een knus en gezellig theehuis met een sfeervol terras. Sommige Luttenaren kennen deze plek wellicht nog als bakker Visschedijk.

Genieten...

Bij mooi weer is het terras een fijne plek, op minder zonnige dagen is er binnen volop gezelligheid. Een ideale plek om uit te rusten na een heerlijke wandeling of fietstocht of gewoon om bij te kletsen of iets te vieren. Kom even op adem en geniet in deze gezellige ambiance van heerlijke thee, koffie en alle huisgemaakte lekkernijen zoals scones, taarten en diverse hartige lekkernijen, geheel in stijl met servies uit grootmoeders tijd.

Genieten van een High Tea
Genieten van een High Tea

High Tea

Wie is er niet gek op een High Tea? Er worden diverse High Tea’s geserveerd waaronder de traditionele High Tea en de Afternoon Tea, daarnaast kan je er ook genieten van een ontbijtje en terecht voor de lunch.

Huisgemaakte lunch
Huisgemaakte lunch

Het pand heeft in 2014 een grote metamorfose doorgemaakt met als resultaat een prachtig terras en een nostalgisch interieur. Marjolein, de gastvrouw, heet je graag een gastvrij en warm welkom in een huiselijke, nostalgische sfeer met Engelse uitstraling.

Marjolein in de keuken aan de slag
Marjolein in de keuken aan de slag

Heerlijke soorten losse thee
Heerlijke soorten losse thee

Je vindt het Theeluttke aan de Plechelmusstraat 10. De openingstijden zijn van woensdag t/m vrijdag van 09.30 – 17.00 uur, op zaterdag en zondag tot 18.00 uur geopend.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuwe locatie Tourist info Losser

  2. Op bezoek bij

    Op bezoek bij Uit in Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    Wat te doen met Pasen?

    Geschreven door José
  4. Zien & Doen

    Tips bij regen

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter