Nieuws

Succesvolle Boerenmarkt Losser

Leestijd 2 minuten 99 x bekeken
Geschreven door

Miranda

De boerenmarkt van afgelopen zaterdag in het centrum van Losser was weer oergezellig. De markt heeft elke maand weer nieuwe kraampjes met onder andere vers bereide tuffelpannenkoeken, gerookte paling, ambachtelijke worsten, kaas, echte Losserse boterkoek, smaakvolle pindakaas, ambachtelijke vondelkoeken, decoratie en diverse lekkernijen. Door het hele dorp waren kraampjes en proeverijen (gin-tonic) te vinden waar lokale winkeliers hun aanbiedingen presenteerden in de buitenlucht, en trok veel belangstellenden.

Mede dankzij de Losserse Bӧggelrieders die door het dorp fietsten, het prachtige (terras)weer hing er echt een prettige sfeer. Zelfs Centrum Losser voorzitter Marcel de Jong liet zich verleiden om op de Bӧggelfiets te klimmen..

CML 2.0
Centrum Management Losser, het CML, zet zich in om samen met de ruim 100 ondernemers in het centrum, de economische vitaliteit en kwaliteit te verbeteren. Een goed bereikbaar, gastvrij en aantrekkelijk dorp om te verblijven. Een levendig, vitaal en gastvrij Losser waar iedereen zich thuisvoelt. Het centrum van Losser is volop in ontwikkeling, ons doel is om meer bekendheid te geven aan het CML en wat het CML aan evenementen organiseert. En samen met inwoners, de politiek en het gemeentebestuur de leefbaarheid van Losser te willen vergroten.

Begin dit jaar is er een nieuw bestuur opgezet, elk bestuurslid stuurt een werkgroep aan en heeft iedere winkelstraat een straatvertegenwoordiger. Met nu ruim een jaar Marcel de Jong als voorzitter aan roer, een geboren ondernemer met een groot Lossers hart, willen we via deze weg onze voorzitter in het zonnetje zetten. Of hij het nu leuk vind of niet, met Marcel aan het roer, hebben we toch al een aantal leuke dingen bereikt …. Volg ons op facebook 'Centrumlosser' of kijk op centrumlosser.nl

De volgende Boerenmarkten vinden plaats op zaterdag 26 sept en 31 okt, waar weer flink uitgepakt zal gaan worden met knutselkramen, pompoencarven en volop vertier voor kinderen. Kortom: Gezelligheid voor jong en oud.

Boerenmarkt Losser
Boerenmarkt Losser

Doar bint wie trots op! Mooi da'j der bint west!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Miranda

Miranda is werkzaam bij Schatkamer Promotie/Tourist Info als marketingmedewerker. Ze komt oorspronkelijk uit de Achterhoek, maar woont inmiddels al 6 jaar in Enschede.

Meer verhalen uit Losser

 1. Natuur

  Natuurgebied Duivelshof engelachtig mooi volgens FietsActief

 2. Zien & Doen

  Fiets door Nederland en Duitsland in Die Tolle Woche

  Geschreven door Nienke
 3. Zien & Doen

  Nieuw in ons assortiment: Bommen Berend fietstocht

  Geschreven door Elke
 4. Zien & Doen

  Elephant Parade, ook De Lutte doet mee!

  Geschreven door Nienke

Tip je vrienden

facebook twitter