Zien & Doen

Fiets door Nederland en Duitsland in Die Tolle Woche

Geschreven door

Nienke

Leestijd 1 minuten 1290 x bekeken

Vanaf zaterdag 26 september introduceert de Gemeente Enschede samen met Enschede Promotie, Tourist info De Lutte-Losser, Tourist info Gronau en Tourist info Bad Bentheim een nieuwe grensoverschrijdende fietsroute. In het kader van Die Tolle Woche is er een route ontwikkeld door Nederland en de Duitse deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen.

Ontdek meer van Enschede, Losser, Bad Bentheim, Gronau en omgeving!

Grensoverschrijdende beleving op de fiets, maak kennis met ons prachtige grensgebied middels deze nieuwe route. De tocht heeft een afstand van 68 kilometer en onderweg zijn er verschillende bezienswaardigheden zoals het Willem Wilminkplein, Wasserlabyrinth Gronau, Burg Bentheim, Erve Kraesgenberg, de Martinustoren, Gildehauser Venn en nog veel meer! Drie landen in één beleving.

In Die Tolle Woche komen Nederland en Duitsland samen onder het motto ‘Das Schöne passiert wenn man Grenzen passiert. Dit evenement voor grensoverschrijdende samenwerking vindt van 26 september tot en met 4 oktober plaats in Enschede. Kijk voor alle activiteiten in deze week op www.dietollewoche.eu

Het routeboekje is vanaf 26 september gratis verkrijgbaar bij het Tourist Info Punt Enschede, Tourist Info De Lutte-Losser, Touristinformation Bad Bentheim en Tourist Info Gronau. Er is een Nederlandse en een Duitse versie beschikbaar.

Ook kan je de route HIER gratis downloaden.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke heeft stage gelopen bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

  2. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca
  4. Zien & Doen

    Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter