1. Zien & Doen

    Tips voor thuis: Een top 4!

    Geschreven door

    Nienke

    Daar zit je dan... veel binnen, thuis, misschien wel met je kind(eren). Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan ben je waarschijnlijk veel meer aan huis gekluisterd dan normaal. Wij verzamelden enkele tips & ideeën om deze tijd door te komen. Zo maken we het thuis gezellig! Hieronder vind je onze tips:

  2. De Sagenland autoroute

    Ken je de spookhazen en heb je wel eens gehoord van de Hellehond of de Duivel in het koeienvel? In de Twentse dorpen leven deze en nog vele andere verhalen voort als sagen en legenden. Daarnaast wisselen bossen, weiden en akkers, doorsneden door riviertjes en beken elkaar voortdurend af in het prachtige Noordoost-Twente. Ook oude, statige boerderijen en watermolens nemen een belangrijke plaats in het Sagenland in. Deze prachtige autoroute brengt je langs de mooiste plekjes van Noordoost-Twente!

    De Sagenland autoroute is te koop bij ons Tourist info kantoor in De Lutte of via onze webshop.

  3. Lees een goed boek!

    De Tourist info heeft tal van prachtige boeken over de omgeving en over Twente. Een van deze boeken is literaire thriller "Tankenberg", geschreven door Menko Wielaerts.

    'Tankenberg' is een spannende literaire thriller over wraakzucht als aanjager van een cyclus van geweld. Tegen de achtergrond van een oude legende in de Twents-Duitse regio over de godin Tanfana, worden gruwelijke moorden gepleegd door een sadistische Duitse tweeling die een occulte beweging leidt. Rikus Wansink, rechercheur bij de regiopolitie Oost-Nederland, maakt samen met zijn Duitse collega's jacht op het koppel, maar wordt daarbij op allerlei manieren tegengewerkt.

  4. Lekker puzzelen

    Moe van corona? Met een legpuzzel denk je even helemaal nergens aan! Puzzels bestaan er in allerlei verschillende formaten, vormen en plaatjes.

    Misschien heb je er nog wel een op zolder of achter in de kast liggen. Als dit niet het geval is kan je makkelijk een puzzel bestellen via onze webshop. We hebben namelijk maar liefst drie verschillende!

  5. Etenstijd

    Samen uitgebreid tafelen, gelukkig kan het nog. Maak gebruik van de afhaalservice van jouw favoriete restaurant. Verschillende restaurants in de gemeente Losser zorgen ervoor dat jij en je gezin kunnen genieten van een dagverse maaltijd.

Nienke

Nienke heeft stage gelopen bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuwe locatie Tourist info Losser

  2. Op bezoek bij

    Op bezoek bij Uit in Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    Wat te doen met Pasen?

    Geschreven door José
  4. Zien & Doen

    Tips bij regen

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter