Nieuws

Centrum Losser kleurwedstrijd

Geschreven door

Nienke

Leestijd 1 minuten 131 x bekeken

De oplevering van het eerste project van het centrumplan Losser is nabij. Hierop vooruitlopend is voor alle kinderen in de gemeente Losser een mooie kleurplaat gemaakt.

Oplevering Centrumplan fase 1

Eind januari is de oplevering van Centrumplan fase 1. Er zal een film gerealiseerd worden waarin diverse mensen vertellen over hun ervaringen met het vernieuwde centrum Losser.

Er is de laatste jaren ontzettend veel veranderd in Losser. Zo hebben veel plekken nieuwe kabels, leidingen, riolering en bestrating gekregen. Ook de parkeerplaats en de rotonde bij de Maria Geboortekerk hebben een nieuw uiterlijk gekregen. Sporthal de Fakkel is met de grond gelijk gemaakt en weer nieuw opgebouwd. Ook de Brinkstraat is heringericht.

Kleurplatenwedstrijd

Rond het thema "opleveringsfeest Centrumplan Losser" heeft Centrum Management Losser weer een leuke kleurplatenwedstrijd. Iedereen mag meedoen! In de leeftijdscategorieën 0-4 jaar, 5-8 jaar, 9-12 en 13 en ouder valt een winnaar en zij ontvangen een leuke prijs.

Doorkijkje Martinustoren
Doorkijkje Martinustoren
De winnaars worden zaterdag 30 januari 2021 bekend gemaakt. Lever je kleurplaat uiterlijk donderdag 28 januari in bij de brievenbus bij het projectbureau aan de Kerkstraat 4 (Aloysiusschool).

Download hier de kleurplaat

Teylersplein
Teylersplein
Bekijk de impressie van de herinrichting van het Teylersplein.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Kerstgevoel nog even langer vasthouden in Losser

  Geschreven door Elke
 2. Nieuws

  Gewijzigde openingstijden winkeliers centrum Losser

  Geschreven door Elke
 3. Zien & Doen

  BLOG: Ontdek het Duivelshof!

  Geschreven door Anneloes
 4. Zien & Doen

  Pompoensoep met lokale ingrediënten

  Geschreven door Elke

Tip je vrienden

facebook twitter