1. Kids

    Inspiratie voor de meivakantie

    Geschreven door

    Elke

    De dagen worden langer en de temperaturen hoger! De wereld komt na de winter weer tot leven. Maak van je meivakantie een feestje met deze leuke activiteiten, tijd voor het hele gezin. Ga er lekker op uit, beleef de avonturen en laat je inspireren door de verborgen schatten in ons gebied. Onderstaande activiteiten bieden je de mogelijkheden.

  2. Emsflower Arrangement

    Een prachtige toeristische autoroute van 24 of 53 km vanuit De Lutte naar Emsflower met toegang tot het belevingspark vol tropische planten, bomen en vogels, met een heerlijk kopje koffie en gebak.

  3. Schatgraven Lutterzand

    Op pad met een tablet en een mijndetector. De opdracht is het zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in het gebied begraven zijn. Hoe dit in zijn werk gaat wordt duidelijk zodra de tablet gestart is. De bedoeling is dat je aan de hand van de gegeven informatie op pad gaat, maar niet voordat de ooglap met sjaal is omgedaan om de speurtocht als echte piraat te beginnen.

  4. Midgetgolf bij Florilympha

    Direct aan het terras van Florilympha ligt-midden in de natuur- een nostalgische 18-holes gravel midgetgolfbaan. De midgetgolfbaan is ’s avonds verlicht en ligt verscholen tussen de berken, jeneverbesstruiken en rododendrons. Een rondje Midgetgolf is leuk voor jong en oud!

  5. Breng een bezoekje aan de speeltuin

    Ga het terras op en laat je kinderen lekker genieten in de speeltuin. Bekijk het aanbod horecagelegenheden met een speeltuin of speelgelegenheid. Uiteraard zijn de speeltuinen alleen voor gasten die een consumptie nuttigen op het terras.

Elke

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

  1. Nieuws

    Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

  2. Nieuws

    Opening toeristisch seizoen in de Schatkamer van Twente

    Geschreven door Bianca
  3. Zien & Doen

    De elektrokarritten gaan weer van start!

    Geschreven door Bianca
  4. Zien & Doen

    Lekker slapen op een bijzondere manier in Twente?

    Geschreven door José

Tip je vrienden

facebook twitter