1. Kids

  Inspiratie voor de meivakantie

  Geschreven door

  Elke

  De dagen worden langer en de temperaturen hoger! Maak van je meivakantie een feestje met deze leuke activiteiten, tijd voor het hele gezin. Ga er lekker op uit in ons gebied en laat je inspireren door onderstaande activiteiten.

 2. Vogelhuisjesroute speciaal voor de meivakantie

  Onderweg voert de wandeling langs 12 vogelhuisjes, elk voorzien van een plaatje van een vogel. Daarnaast leer je ook nog over drie vogeltjes zonder huisje en waarom dat zo is. In het boekje staat een beschrijving van deze vogels. Ook kunnen de QR codes worden gescand met een telefoon. Zo kan je het geluid van de vogels horen (vanwege de Corona hebben we geen GPSen in de verhuur en bieden we deze activiteit digitaal aan).

 3. Schatgraven Lutterzand

  Op pad met een tablet en een mijndetector. De opdracht is het zoeken naar de Dinkeldaalders, die ergens in het gebied begraven zijn. Hoe dit in zijn werk gaat wordt duidelijk zodra de tablet gestart is. De bedoeling is dat je aan de hand van de gegeven informatie op pad gaat, maar niet voordat de ooglap met sjaal is omgedaan om de speurtocht als echte piraat te beginnen.

 4. Midgetgolf bij Florilympha

  Direct aan het terras van Florilympha ligt-midden in de natuur- een nostalgische 18-holes gravel midgetgolfbaan. De midgetgolfbaan is ’s avonds verlicht en ligt verscholen tussen de berken, jeneverbesstruiken en rododendrons. Een rondje Midgetgolf is leuk voor jong en oud!

 5. Expeditie Polaroid

  De expeditie om Twente te leren kennen! Met een E Chopper op pad op zoek naar de plaatsen op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden? Het is een uitdaging voor de echte puzzelaar. Daarnaast zijn de mogelijkheden om samen met kids per fiets er op uit te gaan enorm bij Actief Twente.

 6. Breng een bezoekje aan de speeltuin

  Ga het terras op en laat je kinderen lekker genieten in de speeltuin. Bekijk het aanbod horecagelegenheden met een speeltuin of speelgelegenheid. Uiteraard zijn de speeltuinen alleen voor gasten die een consumptie nuttigen op het terras.

 7. Kermit de Kikker speurtocht

  Help jij Kermit de Kikker mee speuren naar antwoorden? Volg de aanwijzingen en je zult de oplossing van de speurtocht vinden. De route gaat over het Hulsbeek, langs meerdere speeltuinen. Voldoende gelegenheid om te spelen dus.

 8. QR codes vangen voor mama

  QR codes vangen voor mama. Van 3 t/m 7 mei in de etalages verstopt in het centrum van Losser. Doe jij ook mee?

 9. Meivakantie = kortingsvakantie bij Uit in Twente

  Ontdek Twente zoals je die nog nooit hebt gezien. Tour door de prachtige natuur op een duurzame manier. Het uitje voor jong en oud. Kinderen tot 11 jaar kunnen mee voorop de E-choppers. Daarna kunnen ze hun eigen stoere E-fatbike besturen. In de meivakantie krijg je beide weken van maandag t/m donderdag €5 euro kassakorting per E-chopper/E-fatbike.

Elke

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Natuur

  De elektrokarren gaan weer van start

  Geschreven door Elke
 2. BLOG WANDELING LUTTERSE BERGEN

  Geschreven door Els
 3. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

 4. Zien & Doen

  Toeristisch magazine "Ontdek De Schatkamer van Twente"

  Geschreven door Elke

Tip je vrienden

facebook twitter