Zien & Doen

Toeristisch magazine "Ontdek De Schatkamer van Twente"

Geschreven door

Elke

Leestijd 2 minuten 615 x bekeken

Tourist info De Lutte-Losser heeft een nieuw verfrissend magazine uitgebracht: “Ontdek de Schatkamer van Twente”. Met het magazine krijgen de toeristen een totaaloverzicht van de recreatieve mogelijkheden in de gemeente Losser. Je kunt zien en lezen dat er voor een verblijf in de gemeente Losser voor een dag, een weekend of langer er genoeg te doen is.

Veel te vertellen

Elke Roolvink van Tourist info De Lutte-Losser vertelt: “Met dit magazine bieden we een overzicht van de recreatieve mogelijkheden in de gemeente Losser. Laat dit magazine jouw gids zijn, met handige tips over hoe je dit gebied zelf kunt ervaren en ontdekken hoe uniek het hier is! In het boekwerk staat naast de toeristische informatie ook interviews met ondernemers, ambassadeurs uit de gemeente en een wandel & fietsroute. Heel veel plezier in de Schatkamer van Twente!

Toerist op de camping
Toerist op de camping

Voor toerist en inwoner

Een naslagwerk voor zowel toerist als inwoner. We hebben er bewust voor gekozen om het toeristisch magazine in eigen beheer uit te geven omdat we het in deze tijd niet gepast vinden om toeristische ondernemers te benaderen voor een advertentie. Voor een volgende editie hopen we weer een beroep op ze te kunnen doen”.

Bezorging bij Zwembad Brilmansdennen
Bezorging bij Zwembad Brilmansdennen

Afhalen

Het blad telt 48 pagina’s en wordt op tal van recreatieve- en horeca locaties in de gemeente Losser gratis aangeboden en is uiteraard ook af te halen bij de Tourist info locaties in De Lutte, Losser (Uit in Twente) en Beuningen (restaurant 't Sterrebos). Ook is het magazine online te bekijken via deze link: Toeristisch magazine 2021

Wil je het magazine bestellen? Dat kan via de webshop.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Elke

Meer verhalen uit Losser

 1. Natuur

  De elektrokarren gaan weer van start

  Geschreven door Elke
 2. BLOG WANDELING LUTTERSE BERGEN

  Geschreven door Els
 3. 24 uur op pad met

  Bas & Nicolette in Twente: "Iedereen is zo ontzettend aardig hier"

 4. Zien & Doen

  Op pad in de Schatkamer van Twente (video)

Tip je vrienden

facebook twitter