1. Zien & Doen

  Herfstvakantietips

  Geschreven door

  Nienke

  Bladeren vallen van de bomen en de natuur kleurt oranje en bruin, hoera de herfst is begonnen! Van 16 tot en met 24 oktober heeft Noord-Nederland herfstvakantie en jij hoeft je zeker niet te vervelen! Wij hebben de leukste uitjes uitgezocht zodat jij er een extra leuke week van kan maken.

 2. Elephant Parade op de Losserhof

  In de olifantentent op de LosserHof is van 20 september tot en met 31 oktober de beschilderde Aziatische olifant te vinden in zijn meest directe en ongeremde vorm.

 3. Kanotocht op de Dinkel

  Kanotocht over het mooiste kanoriviertje van Nederland! Een twee uur durende kanotocht over de Dinkel. Adventure King vaart met Canadese kano’s waar je met twee tot drie personen in zit. Per gezin/groepje krijg je je eigen kano’s.

 4. Opa en Oma dag

  De Steenfabriek De Werklust in Losser nodigt alle Opa's en Oma's uit in de herfstvakantie om samen met de kleinkinderen te genieten van een leuk programma. Dinsdag 19 oktober van 10.00 tot 16.00 uur

 5. Zwem 4-daagse

  In samenwerking met Zwemclub Losser start weer de Zwem4daagse. Kom je ook zwemmen in de herfstvakantie ?

 6. Elephant Parade Erve Kraesgenberg

  Van 20 september tot en met 31 oktober 2021 zijn de prachtige dikhuiden van de Elephant Parade te bewonderen in heel Noordoost-Twente. Ook bij cultuurhistorisch park Erve Kraesgenberg is een olifant te bewonderen en hebben ze leuke activiteiten.

 7. Sprookjesspeurtocht

  Op 21 en 22 oktober is er bij Florilympha een sprookjesspeurtocht. Leuk in de herfstvakantie voor de kinderen en als uitje voor het gezin.

 8. Speurneustocht Arboretum Poortbulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 9. Herfstbingo

  Het is heel simpel. Download de PDF en print hem uit of haal hem op in ons kantoor in De Lutte. Vervolgens ga je op pad om alle items te zoeken die op de bingokaart staan afgebeeld. Heb je ze gevonden? Stop ze in je tas en streep ze af op de bingokaart.

 10. Filmproject in de herfstvakantie

  Droom je ervan om voor de camera te staan als acteur of actrice? Of gaat je hart sneller kloppen bij het maken van een spannende film? Dan is dit je kans! Onder begeleiding van professionals ga je alles leren over het maken van een film en over het verantwoord omgaan met media.

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Op pad voor Happen & Tuffen met de Elephant Parade

  Geschreven door Nienke
 2. Binnenkijken bij

  Kom tot rust bij de Wellnessboutique van De Wilmersberg in De Lutte.

  Geschreven door Maryke
 3. Zien & Doen

  Halloween activiteiten

  Geschreven door Nienke
 4. Typisch Twents

  Toe aan een nieuw uitzicht dan dat van jouw collega? Zoom in op Twente!

Tip je vrienden

facebook twitter