1. Zien & Doen

  Voorjaarsvakantietips

  Geschreven door

  Nienke

  Maak van je voorjaarsvakantie een feest! Vanaf 19 februari genieten veel kinderen van een weekje vrij. Van een bezoek aan een musea tot klimmen en klauteren in een speelbos.

  Geniet van de natuur en de buitenlucht en ontdek wat de Schatkamer van Twente te bieden heeft. Wij hebben een leuk overzicht met tips voor je gemaakt om het beste uit je vakantie te halen!

 2. Schatgraven in het Lutterzand

  Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar voor kinderfeestjes, gezinsuitstapjes of als onderdeel van een familiefeest.

 3. Speurneustocht Arboretum Poortbulten

  Ben jij een goede speurneus? Stel je speurkwaliteiten op de proef in Arboretum Poortbulten. Met de materialen in de speurneustas doe je allerlei opdrachten en spelletjes. De beste speurneuzen krijgen een écht speurneusdiploma.

 4. Erlebnispark Emsflower

  Beleef met het hele gezin een heerlijk dagje uit tussen de bloemen en planten.

  Wandel door de tropische tuin, neem een kijkje in de showkas en ontdek de prachtige vlindertuin. In deze vlindertuin zijn meer dan 1000 kleurrijke vlinders van 40 tot 50 verschillende soorten uit de regio's Costa Rica en Maleisië.

  In het overdekte speelparadijs kunnen de kinderen bovendien naar hartenlust spelen, terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie met lekkers. In een natuurlijke omgeving kunnen kinderen zich uitleven met water en zand. Klimmen en klauteren en van de glijbaan.

 5. Klompenmakerij Koop

  Bij Klompenmakerij Koop worden machinaal klompen gemaakt. Tevens heeft de klompenmakerij een filmruimte en een museum, waar je kunt zien hoe vroeger en tegenwoordig de klompen worden gemaakt. Nadien kan in de gezellige koffie ruimte een kop koffie en heerlijke Twentse krentenwegge genuttigd worden (niet bij de prijs inbegrepen).

 6. Midgetgolf

  Restaurant & Buitenplaats Florilympha, een heerlijke uitspanning in de bossen van het Lutterzand. Een plek om heerlijk te genieten van de natuur en de rust.

 7. Zwembad Brilmansdennen

  Zwemmen in de voorjaarsvakantie 2022 bij Brilmansdennen in Losser. Gezellig met diverse activiteiten met als thema carnaval.

 8. 26 februari Boerenmarkt Losser

  Heerlijke streekproducten proeven en kopen. Dat kan het hele jaar iedere laatste zaterdag van de maand in het gezellige centrum van Losser.

 9. Toern en Smikkeln

  Winterspecial Stamppot proeverij Toern & Smikkeln door Vintageride. dagelijks op reservering (behalve maandag en dinsdag) van 11.00 tot 18.00 uur.

 10. De tocht van OERRR

  De tocht van OERRR is een route van zo’n 2 kilometer lang (of kort, hoe je het noemen wilt) en begint bij Pannenkoekenrestaurant De Stroper. Tijdens de route kom je verschillende OERRR-bordjes tegen; alleen dat is natuurlijk al een heel leuk spelletje. Bordjes zoeken, kijken waar de pijl naar toe gaat en vervolgens die kant op lopen óf racen met de loopfiets.

 11. PUZZELTOCHT VOOR KINDEREN

  Puzzeltocht met de Hulsbeek Pinguïn
  Doe je mee?

  Volg de route van de Pinguïn, doe onderweg parcoursoefeningen [als je durft!] Klim als een aap door de speeltuintjes en rust tussendoor natuurlijk ook eventjes lekker uit.

Nienke

Nienke loopt sinds eind november 2019 stage bij de Tourist info. Ze is geboren en getogen in Losser en kent de pareltjes daardoor als geen ander.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Losser

 1. Zien & Doen

  Tips voor Valentijnsdag

  Geschreven door Bianca
 2. Zien & Doen

  Op pad met de klootschieters van het Kolkersveld

  Geschreven door Bianca
 3. Op bezoek bij

  Op bezoek bij Erve Iemhorst

  Geschreven door Bianca
 4. Route-tips

  10 avontuurlijke mountainbikeroutes. Inclusief de beste van ons land.

  Geschreven door Maarten

Tip je vrienden

facebook twitter