Bij ons in de spotlights: Gastenverblijf Hof van 11

Leestijd 1 minuten 426 x bekeken

Wil je er écht even lekker uit? Weg van de drukte van je alledaagse leven? Kom dan overnachten bij Gastenverblijf Hof van 11. In het mooie en gastvrije Twente, verscholen tussen prachtige natuurgebieden, vind je het sfeervolle en comfortabele vakantieverblijf voor 2-4 personen.

Het verblijf

Een gastenverblijf met een uniek karakter! Laat je aangenaam verrassen door het knusse en ruime verblijf met een sfeervolle inrichting en buitenterras. Elk plekje is er met liefde en aandacht ingericht. Je zult je er direct helemaal thuis voelen.

De omgeving

De omgeving is perfect voor het maken van wandelingen en (mountainbike) fietstochten. Je kunt het Twentse land verkennen en er uren ronddolen in de prachtige natuur. Landgoed Egheria laat je letterlijk hoogte- en dieptepunten ervaren. Van beekdal De Helle naar bergtop De Tankenberg. Voor wandelaars en mountainbikers een hele klim. Egheria is Twente op zijn best; weilanden omzoomd met houtwallen en snelstromende beekjes in het bos. Dat trekt niet alleen mensen aan maar ook allerlei soorten planten en dieren.

Meer informatie

Klik op onderstaande link voor meer informatie over Gastenverlijf Hof van 11:Hof van 11

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Losser

 1. Hakenbergwandeling vanuit Beuningen

  Geschreven door Els
 2. Zien & Doen

  Nieuw toeristisch magazine Ontdek de Schatkamer van Twente

 3. Kids

  Leuke kinderroutes om de natuur te ontdekken

  Geschreven door Els
 4. Nieuws

  Nieuwe plannen & nieuwe beheerders bij camping Olde Kottink

  Geschreven door Elke

Tip je vrienden

facebook twitter