Nieuws

Nieuwe plannen & nieuwe beheerders bij camping Olde Kottink

Geschreven door

Elke

Leestijd 2 minuten 1675 x bekeken

Na 22 jaar hebben Agnes en Marcel camping Olde Kottink in Beuningen verkocht. Daphne en Geert zijn de nieuwe beheerders en hebben het stokje vol enthousiasme overgenomen. De camping is sinds 1 april weer geopend.

De Natuurcamping aan de Kampbrugweg in Beuningen is recent verkocht en wordt door de nieuwe eigenaren vanaf 2023 omgevormd tot een kleinschalig en hoogwaardig recreatiepark.

Op deze prachtige locatie kun je genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur. Verscholen in de prachtige natuur tussen Beuningen en De Lutte ligt Natuurcamping Olde Kottink. Het riviertje de Dinkel slingert lieflijk langs het bosrijke kampeerterrein.

Nieuwe beheerders

Sinds 1 april zijn Daphne en Geert de nieuwe beheerders van de camping, ze zijn vol enthousiasme en met plannen begonnen aan dit avontuur. Nieuw is dat je dit seizoen ook online je plek op de camping kunt boeken.

Daphne & Geert
Daphne & Geert

Dit seizoen 2022

Op dit moment bestaat de camping uit zo'n 90 kampeerplaatsen, drie recreatiewoningen en een aantal centrale voorzieningen waaronder een sanitair gebouw, receptie en twee dienstwoningen. En dit kampeerseizoen kun je nog gewoon terecht op de camping. Pas daarna wordt de transformatie opgepakt.

Camping Olde Kottink
Camping Olde Kottink

Ontwikkelingen 2023

Er komt een recreatiepark met zo'n 70 luxe woonchalets en twee cabins. Het worden met name luxe twee- tot vierpersoons chalets en een aantal zespersoons. Een aantal chalets wordt speciaal geschikt gemaakt voor hondenbezitters.

Eind 2023/begin 2024 zal het recreatiepark dan in gebruik worden genomen. De exploitatie en het beheer zal worden gedaan onder de vlag van de landelijke keten Landal Greenparks.

Inloopavond en kennismaking

Ben je benieuwd naar de nieuwe plannen en ontwikkelingen? Donderdagavond 14 april, tussen 19.30 en 21.00 uur, lichten de nieuwe eigenaren hun plannen toe tijdens een inloopbijeenkomst in restaurant ‘t Sterrebos in Beuningen. Ook kun je dan kennismaken met het nieuwe beheerderspaar.

Neem hier een kijkje op de pagina van Camping Olde Kottink.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Elke

Meer verhalen uit Losser

  1. Op de fiets met de vernieuwde Bentheimerwaldroute

    Geschreven door Els
  2. Natuur

    Nieuw: belevingsfietstochten Losser & Beuningen

  3. Gemeente Losser uitgeroepen tot één van de vijf beste kampeerlocaties van Nederland

  4. Met een elektrokar door Arboretum PoortBulten

    Geschreven door Els

Tip je vrienden

facebook twitter